2019. május 26., vasárnapMa Fülöp napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 326,00 Ft | USD: 291,00 Ft | CHF: 290,00 Ft
2019.05.26. Fülöp Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 326,00 Ft | USD: 291,00 Ft | CHF: 290,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Legjobbja nélkül, idegenben verte szét a Spurs a Rocketset

Hirdetés

Legjobbja nélkül, idegenben verte szét a Spurs a Rocketset

A San Antonio Spurs úgy ment neki idegenbeli meccsének a Houston Rockets ellen, hogy nem sokkal a mérkőzés előtt kiderült, nem játszhat a csapat egyik kulcsembere, Kahwi Leonard. 

Egyetlen győzelem kellett nekik, hogy továbbjussanak a főcsoport-elődöntőbe, ami így egy fokkal nehezebbnek tűnt, de így is kiütés lett a vége. 

Már az első félidőben látszott, hogy ez nem a Houston estéje lesz, mert tizenkilenc pontos hátrányban voltak a nagyszönetben, miközben a csapat húzóembere, James Harden mindössze öt pontot szerzett addig, és ötször eladta a labdát. 

Hirdetés

A másik oldalon LaMarcus Aldridge-nak bezzeg nagyon ment: ő végül harmincnégy ponttal és tizenkét ponttal zárta a mérkőzést, és pályafutása során először játszhat főcsoport-döntőt. 

Az utolsó negyed elején akkor dőlt el végleg minden, amikor a Spurs sorozatban hét pontot szerzett, és elhúzott harminc ponttal, a vége pedig kiütés lett: 114-75-re nyertek, vagyis majdnem negyven ponttal nyomták le idegenben a Rocketset. A vesztes houstoniaknál James Harden minden felelősséget vállalt, azt mondta, a pálya mindkét végén kudarcot vallott. 

A főcsoport-döntőben a Golden State Warriors lesz a csapat ellenfele. 

Nyugati főcsoport, elődöntő:

Houston Rockets-San Antonio Spurs 75-114

A párharcot 4-2-re nyerte a San Antonio.

Forrás: http://index.hu/sport/kosarlabda/2017/05/12/spurs_rockets_114-75_kahwi_leonard/

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Erős pontszerzéssel folytatta Michelisz csapata

Erős pontszerzéssel folytatta Michelisz csapata

Szombaton a harmadik helyről indulva a második helyen zárt Luca Engstler, a M1RA pilótája a …