2019. április 19., péntekMa Emma napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
2019.04.19. Emma Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Legalább 2 hónapra elvesztette legjobbját a ManCity

Hirdetés

Legalább 2 hónapra elvesztette legjobbját a ManCity

Súlyos sérülést szenvedett Kevin De Bruyne, a Manchester City belga futballistája. A játékos csapata szerdai edzésén ütközött, és jobb térdének jobb oldalsó szalagja szakadt el a hírek szerint. Egyelőre nem merték megjósolni, mennyit kell kihagynia, de a Guardian szerint akár 3, más lapok szerint 2-4 hónap kihagyás is várhat a középpályásra. A Guardian egyébként képet is közölt a csapatról készült dokumentumfilm-premierjére két mankóval érkező játékosról.

Elég nagy gondban van ezzel Pep Guardiola, hiszen a csapata egyik legjobbját kell nélkülöznie az elkövetkezendő hónapokban, igazolni pedig nem tud helyére hasonló kaliberű játékost, hiszen a piac a múlt héten bezárt.

De Bruyne 2016 januárjában, az Everton ellen szenvedett hasonló sérülést, akkor 9 hetet és 12 meccset kellett kihagynia. Az első diagnózis szerint a kilenc hét most is a minimum, de még alaposabb vizsgálatokat kell végezni.

Hirdetés

A Manchester City nagyobb rangadót majd csak október 7-én játszik, amikor a Liverpool vendége lesz. Viszont szeptember 18-án már elkezdődik a Bajnokok Ligája csoportköre, arról nem is beszélve, hogy a belga válogatott is megkezdi szereplését a Nemzetek Ligájában, a legjobbja nélkül.

Forrás: https://index.hu/sport/futball/2018/08/16/durva_serulest_szenvedett_a_man_city_legjobbja/

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Az Atlético fegyelmi eljárást indított Diego Costa ellen

Az Atlético fegyelmi eljárást indított Diego Costa ellen

A nyolc mérkőzésre eltiltott Diego Costa nem volt hajlandó részt venni az Atlético Madrid csütörtöki …