2018. december 19., szerdaMa Viola napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 286,00 Ft
2018.12.19. Viola Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 286,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Külső felet von be a szövetség a Fucsovics-ügyben

Hirdetés

Külső felet von be a szövetség a Fucsovics-ügyben

“A helyzet gyors és pártatlan rendezésére törekszik a Magyar Tenisz Szövetség a Fucsovics-Babos-ügyben, és a mediációt hívja segítségül” – írta közleményében a szervezet vasárnap este. (A mediáció azt jelenti, hogy egy külső felet vonnak be, aki közvetít a felek között, és próbálja megoldani a helyzetet.)”A Magyar Tenisz Szövetség fontosnak tartja, hogy élsportolóit a jövőben is támogathassa további sikereik eléréséhez, illetve a sportágban az építő, nyugodt szakmai munka tovább folytatódhasson.
Ennek érdekében felkérte az Országos Mediációs Egyesületet a Fucsovics Márton és Babos Tímea által felvetett kérdések tisztázásában való közreműködésre. A szövetség azt várja a folyamattól, hogy pontosítsák a felek a felvetett kérdéseket és így arra megnyugtató válaszokat és megoldásokat találjanak. Nyilvánvaló, hogy a közösségi média és a sajtó felületein történő nyilatkozatok nem rendezik az ügyet. A mediáció az az eszköz, amely szigorúan bizalmas és diszkrét, gyors,  egy  pártatlan és független harmadik fél bevonása mellett kívánja elősegíteni a felek álláspontjának közeledését.
 A MTSZ a közvetítő folyamat eredményéről mielőbb tájékoztatja a nyilvánosságot, addig is annak szabályai szerint az ügy zárt rendezésen munkálkodik. Az MTSZ a mai napon a mediációs folyamatba való meghívását megküldte az érintett feleknek.”

Forrás: https://index.hu/sport/tenisz/2018/09/02/kulso_felet_von_be_a_szovetseg_a_fucsovics-ugyben/

Hirdetés

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Véget ért a Dortmund veretlensége

Kikapott a listavezető, eddig veretlen Borussia Dortmund a kiesőjelölt Düsseldorftól a Bundesliga 16., hétközi fordulójában. …