2019. március 25., hétfőMa Irén napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 315,00 Ft | USD: 279,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
2019.03.25. Irén Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 315,00 Ft | USD: 279,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Külső felet von be a szövetség a Fucsovics-ügyben

Hirdetés

Külső felet von be a szövetség a Fucsovics-ügyben

“A helyzet gyors és pártatlan rendezésére törekszik a Magyar Tenisz Szövetség a Fucsovics-Babos-ügyben, és a mediációt hívja segítségül” – írta közleményében a szervezet vasárnap este. (A mediáció azt jelenti, hogy egy külső felet vonnak be, aki közvetít a felek között, és próbálja megoldani a helyzetet.)”A Magyar Tenisz Szövetség fontosnak tartja, hogy élsportolóit a jövőben is támogathassa további sikereik eléréséhez, illetve a sportágban az építő, nyugodt szakmai munka tovább folytatódhasson.
Ennek érdekében felkérte az Országos Mediációs Egyesületet a Fucsovics Márton és Babos Tímea által felvetett kérdések tisztázásában való közreműködésre. A szövetség azt várja a folyamattól, hogy pontosítsák a felek a felvetett kérdéseket és így arra megnyugtató válaszokat és megoldásokat találjanak. Nyilvánvaló, hogy a közösségi média és a sajtó felületein történő nyilatkozatok nem rendezik az ügyet. A mediáció az az eszköz, amely szigorúan bizalmas és diszkrét, gyors,  egy  pártatlan és független harmadik fél bevonása mellett kívánja elősegíteni a felek álláspontjának közeledését.
 A MTSZ a közvetítő folyamat eredményéről mielőbb tájékoztatja a nyilvánosságot, addig is annak szabályai szerint az ügy zárt rendezésen munkálkodik. Az MTSZ a mai napon a mediációs folyamatba való meghívását megküldte az érintett feleknek.”

Forrás: https://index.hu/sport/tenisz/2018/09/02/kulso_felet_von_be_a_szovetseg_a_fucsovics-ugyben/

Hirdetés

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Nyerő pozícióban ütötte, aztán hirtelen nagyon sötét lett

Nyerő pozícióban ütötte, aztán hirtelen nagyon sötét lett

Az UFC Nashville Anthony Pettis és Stephen Thompson között zajló meccse hozott némi meglepetést. Pettis …