2019. június 20., csütörtökMa Rafael napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 289,00 Ft
2019.06.20. Rafael Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 289,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Kubica a Hungaroringen teszteli az idei Renault-t

Hirdetés

Kubica a Hungaroringen teszteli az idei Renault-t

Egészen meglepő információt közölt az Italiaracing Magazine legfrissebb, az Osztrák GP után kiadott nyomtatott számában, melyben arról írnak, hogy a Magyar Nagydíj utáni kollektív teszten megkapja a tesztlehetőséget Robert Kubica, és idei, 2017-es autóba ülteti a Renault.

Ez lényegében már főpróbának tekinthető, és szinte biztos, hogy élesben, egy futam előtt is megismételheti ezt, ha csak nem lesz totális kudarc az augusztus 1-2-i beülése.

Erre viszont elég kicsi az esély, legalábbis az eddigi tesztek alapján, Valenciában remek időket futott a lengyel hatéves F1-kihagyás után a Lotus 2012-es kocsijával. Ugyanezt vezette aztán a goodwoodi autósport-fesztiválon, és ugyanebbe ülhet majd vissza még júliusban a franciaországi Paul Ricard versenypályán.

Hirdetés

A Reanult ezzel kapcsolatban már azt is elismerte, hogy egyértelműen azt vizsgálják majd, készen áll-e a Kubica a komolyabb terhelésre, és csak azt elemzik majd ki nála, hogy képes lenne-e éles helyzetben is helytállni.

Az, hogy lényegében ezelőtt már kiderült a hungaroringi teszt – már ha az olaszok információja valóban helytálló –, azt mutathatja, hogy a háttérben valójában már jóval előrébb járnak, mint amit mutatnak.

A Renault-nak majdnem egy hónapja lesz utána, hogy fontos döntést hozzon Kubicáról, aki akár már az augusztus 27-i Belga Nagydíjon, vagy egy héttel később, Monzában kaphat szabadedzést.

Forrás: http://index.hu/sport/forma1/2017/07/11/kubica_teszt_hungaroring/

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Az új Honvéd-tulaj: Versenybe szállnánk az FTC-vel és a Fehérvárral

  – Vágjunk a közepébe: a Supka Attila vezette szakmai stábból senki sem maradt a …