2020. június 3., szerdaMa Anita, Kármen napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 344,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 322,00 Ft
2020.06.03. Anita, Kármen Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 344,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 322,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Kiderült, milyen ajánlattal csábítja Griezmannt a Barca

Hirdetés

Kiderült, milyen ajánlattal csábítja Griezmannt a Barca

A L’Equipe felfedte a Barcelona Antoine Griezmannak ajánlott szerződés részleteit, miután a játékos megerősítette, elhagyja az Atlético Madridot a nyáron.

Információik szerint a katalánok előnyt élveznek a többi érdeklődő csapattal szemben, és egy 5 éves, évi 17 millió eurós kontraktust ajánlottak. Az ügy alapjai a tavalyi nyárra datálódnak, amikor az Atlético támadója kikosarazta a Barát, és a Madridhoz kötötte jövőjét, mindezt a döntés című dokumentumfilmben bemutatva. 

Fotó forrása: Joan Valls/Urbanandsport /NurPhoto via Getty Images

Hirdetés

 

Griezmann már tájékoztatta klubját és szurkolóikat is elhatározásáról. Azonban ha az előbb említett szerződést elfogadja, az azt jelentené, hogy évenkénti 4 millió euróról mond le csak azért, hogy a katalánoknál játszhasson. Ez összecseng azon információkkal, melyeket mi is megírtunk, hogy hajlandó lenne ezt megtenni. Az is igaz azonban, hogy a Barcánál nagyobb szponzorációs és marketing összegekre tehet szert. 

 

A tárgyalások állítólag már a madridiak Juventus elleni BL búcsúját követően megkezdődtek, sőt, azt is állítják a franciák, már márciusban megegyeztek a részletekről. 

 

A Barcának – vagy bárkihez kerüljön Griezmann – ki kell fizetnie a játékos kivásárlási árát, miután az július 1-én 120 millióra esik.

 

Forrás:
https://sport365.hu/nemzetkozi-foci,spanyol-foci,kiderult-milyen-ajanlattal-csabitja-griezmannt-a-barca,112139

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A szezon végéig eltiltották a Kleinheislert kiállító horvát bírót

A szezon végéig eltiltották a Kleinheislert kiállító horvát bírót

Tévesen állította ki Kleinheisler Lászlót, az NK Osijek magyar válogatott játékosát Igor Pajac játékvezető a …