2018. december 10., hétfőMa Judit napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 283,00 Ft | CHF: 286,00 Ft
2018.12.10. Judit Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 283,00 Ft | CHF: 286,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Kézi: kiakadt a kapitány a komoly sérülés után

Hirdetés

Kézi: kiakadt a kapitány a komoly sérülés után

Svédország nagyon sima vereséget szenvedett Montenegró ellen a női kézilabda Európa-bajnokságon. Az északiak nem csak a fiaskó miatt bosszankodhatnak, hiszen a gárda egyik játékosa, Daniela Gustin komolynak tűnő sérülést szedett össze.

 

A szélsőt egy gyors ellenakció során lökte meg Milena Raicsevics, és Gustin nagyon szerencsétlenül fogott talajt. A játékvezetők csak két perccel “jutalmazták” a montenegrói játékos megmozdulását, ami eléggé kiverte a biztosítékot a svéd kapitánynál.

 

Hirdetés

Henrik Signell szerint a sípmesterek hibáztak, hiszen ezért a szabálytalanságért ki kellett volna állítani a montenegrói játékmestert.

Gustin nem tudta saját lábán elhagyni a játékteret, valószínűleg hosszabb kihagyás vár rá.  

Forrás:
http://sport365.hu/kezilabda,europai-kezilabda,kezi-kiakadt-a-kapitany-a-komoly-serules-utan,109104

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kézi: a románok elleni győzelemmel sem biztos az Eb-elődöntő

Kézi: a románok elleni győzelemmel sem biztos az Eb-elődöntő

A magyar női kézilabda-válogatott csak akkor juthat elődöntőbe a franciaországi Európa-bajnokságon, ha legyőzi Románia csapatát …