2019. március 20., szerdaMa Klaudia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 313,00 Ft | USD: 276,00 Ft | CHF: 276,00 Ft
2019.03.20. Klaudia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 313,00 Ft | USD: 276,00 Ft | CHF: 276,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Kézi: kiakadt a kapitány a komoly sérülés után

Hirdetés

Kézi: kiakadt a kapitány a komoly sérülés után

Svédország nagyon sima vereséget szenvedett Montenegró ellen a női kézilabda Európa-bajnokságon. Az északiak nem csak a fiaskó miatt bosszankodhatnak, hiszen a gárda egyik játékosa, Daniela Gustin komolynak tűnő sérülést szedett össze.

 

A szélsőt egy gyors ellenakció során lökte meg Milena Raicsevics, és Gustin nagyon szerencsétlenül fogott talajt. A játékvezetők csak két perccel “jutalmazták” a montenegrói játékos megmozdulását, ami eléggé kiverte a biztosítékot a svéd kapitánynál.

 

Hirdetés

Henrik Signell szerint a sípmesterek hibáztak, hiszen ezért a szabálytalanságért ki kellett volna állítani a montenegrói játékmestert.

Gustin nem tudta saját lábán elhagyni a játékteret, valószínűleg hosszabb kihagyás vár rá.  

Forrás:
http://sport365.hu/kezilabda,europai-kezilabda,kezi-kiakadt-a-kapitany-a-komoly-serules-utan,109104

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Hosszú idő után újra edzésben a Bayern világbajnoka

Hosszú idő után újra edzésben a Bayern világbajnoka

Súlyos térdsérülését követően kedden újra edzésbe állt Corentin Tolisso, a Bayern München világbajnok francia labdarúgója. …