2019. június 17., hétfőMa Laura napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 321,00 Ft | USD: 285,00 Ft | CHF: 286,00 Ft
2019.06.17. Laura Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 321,00 Ft | USD: 285,00 Ft | CHF: 286,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Kegyetlen volt a sors apával és fiával a venezuelai bajnokság zárómeccsén

Hirdetés

Kegyetlen volt a sors apával és fiával a venezuelai bajnokság zárómeccsén

Ödipusz király tragédiáját vitte színre a sors a venezuelai labdarúgó-bajnokságban, avagy az élet nemcsak a legnagyobb rendező, de a humora is kegyetlen.

A rájátszásos rendszerű venezuelai élvonal alapszakaszának utolsó fordulójában a Puerto Cabello a Deportivo Tachirával játszott. A mérkőzés jelentős téttel bírt, mivel a középmezőny szoros állása miatt egy esetleges győzelemmel mindkét csapat bejuthatott volna a bajnokság egyenes kieséses szakaszába, azaz a rájátszásba.

Minderre a Puerto Cabellónak nyílt igen jó esélye, lévén Carlos Maldonado edző csapata a 92. percben 2-1-re vezetett. Csakhogy ekkor jött a Tachira játékosa, Gianluca Maldonado, és egy tetszetős lövéssel kiegyenlített.

Hirdetés

Antes de dormir…

Qué les parece este golazo de Giancarlo Maldonado, viejo conocido del fútbol mexicano…

<a […]A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2019/05/21/venezuela_bajnoksag_rajatszas_apa_fiu_drama_utolso_perces_gol/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Persze nem tudni, ki adott 5,6 millió dollárt egy szürke baseballmezért

[…] A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE! Forrás: https://index.hu/mindekozben/poszt/2019/06/17/persze_nem_tudni_ki_adott_5_6_millio_dollart_egy_szurke_baseballmezert/ *Tisztelt Olvasó! Amennyiben …