2020. február 21., péntekMa Eleonóra napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 337,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 318,00 Ft
2020.02.21. Eleonóra Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 337,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 318,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Kedvező, de rém szenvedős 0-0-t játszott a Fradi az EL-ben

Hirdetés

Kedvező, de rém szenvedős 0-0-t játszott a Fradi az EL-ben

A Ferencváros a BL-selejtezőkből kiesett a Dinamo Zagreb ellen, de ezzel is az Európa Liga playoffkörébe jutott, amelyben ha kiveri a litván Suduvát, főtáblás lesz a második számú európai futballkupában.

Hirdetés

A litván bajnok otthonában játszották az első meccset, csütörtök este. A hazaiak jó kezdtek, alig másfél perc után kellett a fradis Dvalinak becsúszni nagy helyzetben, hogy ne kapjon gólt a magyar csapat. Ezt követte egy épp csak mellé hulló távoli Suduva-lövés, majd Dibusz védett rutinból. Majdnem 20 perc kellett, hogy az FTC mutasson valamit, Sigér lőtt kapásból, 18 méterről, nem sokkal, de azért mellé.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2019/08/22/ferencvaros_fradi_selejtezo_odavago_suduva_ftc_elso_meccs/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Hagi fiának két gólja kellett a Rangers fordításához

Hagi fiának két gólja kellett a Rangers fordításához

Kerülj képbe hírlevelünkkel, amiben a hét legfontosabb, legérdekesebb cikkeit, videóit ajánlják az indexesek. Feliratkozom! A …