2019. március 21., csütörtökMa Benedek napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 314,00 Ft | USD: 275,00 Ft | CHF: 277,00 Ft
2019.03.21. Benedek Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 314,00 Ft | USD: 275,00 Ft | CHF: 277,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Kazánember, egy két lábon járó kombinált kazán a WBA új kabafigurája

Hirdetés

Kazánember, egy két lábon járó kombinált kazán a WBA új kabafigurája

A West Bromwich Albion új kabalafigurával vágott a Championship kezdődő idényének. A Bolton elleni szombati bajnokin be is mutatkozott, általános elképedést váltva ki a szurkolókból és a médiából egyaránt.

Nem kell nagyon magyarázni, hogy miért, ugyanis a WBA új kabalfigurája egy két lábon járó kombinált kazán.

Hirdetés

Kazánember, avagy polgári nevén Kombi Colin felbukkanása maximálisan megosztotta a szurkolókat. Sokan a kezdeti sokkot követően sokan rajongani kezdtek érte, zseniális eredetisége miatt, míg mások egyszerűen képtelenek túllépni a jelenségen, hogy egy élethű kombinált kazán produkálja magát a hazai pálya szent gyepének partvonalán.

A vendégszurkolóknak persze magas labda az ilyesmi, Kazánember a boltoniaktól kapott hideget, meleget. A Sky Sports kommentátora sem volt oda érte, ilyen undorral még ember nem mondta ki az a szót, hogy kazán, főleg nem ennyiszer.

A klub döntése mögött természetesen szponzorációs igények húzódtak, Colin a szurkolók szórakoztatása közben egy kazánokat gyártó vállalkozást is reklámoz. Ettől még bátor vállalás volt, ráadásul a régi kabalamadárért sem kell aggódnia senkinek, Baggie Birdöt továbbra is megtartják.

A WBA-Bolton mérkőzést a vendégek nyerték 2-1-re .

Forrás: https://index.hu/sport/futball/2018/08/05/a_szurkolok_imadjak_kazanembert_-_egy_ket_labon_jaro_kombinalt_kazan_a_wba_uj_kabalaja/

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kézi: Tovább marad Békéscsabán a nemrég érkezett irányító

Kézi: Tovább marad Békéscsabán a nemrég érkezett irányító

Íme, a klub bejelentése: “A 2019. január 2-án Kisvárdáról kölcsönbe érkező irányítóval további egyéves szerződés …