2019. február 20., szerdaMa Álmos napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 318,00 Ft | USD: 281,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
2019.02.20. Álmos Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 318,00 Ft | USD: 281,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Jéghiba miatt maradt el a magyar-dél-koreai hokimeccs a Tüskecsarnokban

Hirdetés

Jéghiba miatt maradt el a magyar-dél-koreai hokimeccs a Tüskecsarnokban

Jéghiba miatt nem tudta lejátszani a dél-koreaiak elleni összecsapását a magyar jégkorong-válogatott a budapesti Négy Nemzet Tornán – írja az MTI. A meccs a Tüskecsarnokban lett volna, de a bemelegítésnél két magyar lövés nyomán kitört a palánk egyik üvegtáblája, majd a pálya közepén a jéggel akadtak problémák: a multifunkciós csarnokban egy röplabdaháló rögzítő rúdjának helyén dudor keletkezett, amit a bírók veszélyesnek ítéltek. Nem engedték elkezdeni a mérkőzést, így a játékosok 25 perccel a tervezett kezdés után levonultak a jégről.

A karbantartók megpróbálták rendbe tenni a pályát, közben a játékvezetők többször konzultáltak, és a két csapatkapitány is megvizsgálta a jeget. Másfél órás várakozás után viszont úgy döntöttek, hogy a mérkőzést nem lehet lejátszani.

Szerettünk volna jó meccset játszani a dél-koreaiakkal, de ez egy ilyen dolog, nem lehet kivédeni

Hirdetés

– mondta Vas János csapatkapitány, hozzátéve: pályafutása során válogatott mérkőzés még nem maradt el, ezért most sajnálja a szurkolókat.

Forrás:
http://hvg.hu/sport/20181109_Jeghiba_miatt_maradt_el_a_magyardelkoreai_hokimeccs_a_Tuskecsarnokban#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Izgalmas 0-0-k a BL-ben – videók

Izgalmas 0-0-k a BL-ben – videók

Liverpoolban a hullámzó játékot, s elsősorban taktikai csatát hozó első húsz perc után fokozatosan átvette …