Ezen a hétvégén, a spielbergi verseny kapcsán is folytatódik MotoGP-s tippjátékunk – aki pedig a szezon során legügyesebben tippeli meg az egyes futamok végeredményét, értékes nyereményben is részesül!

' />
2019. május 26., vasárnapMa Fülöp napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 326,00 Ft | USD: 291,00 Ft | CHF: 290,00 Ft
2019.05.26. Fülöp Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 326,00 Ft | USD: 291,00 Ft | CHF: 290,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Játssz velünk: tippeld meg az Osztrák Nagydíj végeredményét!

Hirdetés

Játssz velünk: tippeld meg az Osztrák Nagydíj végeredményét!

Ezen a hétvégén, a spielbergi verseny kapcsán is folytatódik MotoGP-s tippjátékunk – aki pedig a szezon során legügyesebben tippeli meg az egyes futamok végeredményét, értékes nyereményben is részesül!

Imádod az autó-motorsportokat? Újságírói ambícióid vannak? Ha úgy érzed, ezek igazak rád vagy csak szeretnél a P1race.hu csapatának tagja lenni, ne habozz: ki tudja, lehet, hogy Te vagy az, akit keresünk. Részletek ide kattintva. (x)

A MotoGP idei szezonjában elindítottuk új tippjátékunkat, amelyben megjósolhatod, milyen sorrendben futnak be a versenyzők a hétvégi futamon, így jelen esetben az Osztrák Nagydíjon. A játék IDE KATTINTVA érhető el, s mindig a soron következő versenyre adhatod el a voksaidat – méghozzá a rajtot megelőző utolsó 72 órában.
 
A játékszabály nagyon egyszerű: jelentkezz be a P1race oldalára (ha még nincs regisztrációd, akkor készíts egy accountot), majd húzd a motorosok neveit abba a pozícióba, amelyen szerinted végezni fognak a nagydíjon. A pontozás a világbajnokságon megszokott rendszer szerint működik: amelyik versenyzőt jó helyre tetted, azért a MotoGP-ben is használt pontszám jár. Azaz ha az első helyezettet jól tippelted meg, az 25 pont, ha a másodikat, azért 20 egység jár, és így tovább, egészen a 15. pozícióig (a teljes pontrendszer: 25, 20, 16, 13, 11, 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1).
 
Ha pedig elég ügyesen és kitartóan játszol a szezon során, értékes ajándékot is nyerhetsz: az évad végén a három legtöbb pontszámot gyűjtő olvasónk az alábbi nyereményeket kapja majd (a nyereményjátékban nem vehetnek részt a P1race.hu szerkesztőségének munkatársai):
 
1. helyezett: Páros belépő a MotoGP 2019-es brnói futamára
2. helyezett: Vantrue P1cam autóskamera
3. helyezett: 10.000 Ft-os vásárlási utalvány a P1race VR46 Shopjában
 
Fontos: a tippeket legkésőbb az adott MotoGP-futam kezdetéig – jelen esetben tehát vasárnap 14 óráig – adhatod le. Természetesen akár a kommentek között is megvitathatjátok egymás tippjeit, de a játékba hivatalosan a fent belinkelt felületen és időben beérkező voksok fognak számítani. Az egyes fordulók során legjobban tippelő játékosok neveit soron következő podcastünkben is rendre kihirdetjük majd és a pontverseny állásáról is időről időre beszámolunk. Jó játékot és szurkolást mindenkinek!
 
A játék IDE KATTINTVA érhető el.

Hirdetés

Fotó: MotoGP Media

Forrás: http://www.p1race.hu/hir/jatssz_velunk_tippeld_meg_az_osztrak_nagydij_vegeredmenyet_20180811

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A meg nem adott gól kellett a fordításhoz a Vidinek

A meg nem adott gól kellett a fordításhoz a Vidinek

2006 óta először, története során másodszor lett kupagyőztes a Mol Vidi FC, ami a szombati, …