2019. május 25., szombatMa Orbán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 326,00 Ft | USD: 291,00 Ft | CHF: 290,00 Ft
2019.05.25. Orbán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 326,00 Ft | USD: 291,00 Ft | CHF: 290,00 Ft
Kezdőlap / Sport / James Rodríguez góljától az ellenfél álla is leesett

Hirdetés

James Rodríguez góljától az ellenfél álla is leesett

Barátságos meccset játszott magyar idő szerint péntek hajnalban az Egyesült Államok és Kolumbia válogatottja, és ahhoz képest, hogy a félidőben még csak 1-0 volt az állás a vendégek javára, a szünet után rendesen beindultak a csapatok, és a vége 4-2 lett a dél-amerikai csapat javára.

Az első gólt a Real Madridtól a Bayern Münchenhez kölcsönadott James Rodríguez szerezte egy pazar csavarás után – a kolumbiai a tizenhatos sarkától kicsit befelé forgatta meg a védőit, majd lőtte ki a hosszú felsőt hajszálpontosan.

A második félidő elején Amerika még fordított 2-1-re, Kolumbia viszont perceken belül kiegyenlített, majd a hajrában öt perc alatt újabb kettőt lőve megnyerték a meccset. Érdemes megnézni azokat a gólokat is, James Rodríguez a negyedik kolumbiai találatnál például egy ollózáshoz adott asszisztot.

Hirdetés

usacol

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2018/10/12/james_rodriguez_gol_usa_kolumbia/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kozák Danuta párosban is legyőzhetetlen volt a válogatón

Kozák Danutát párosban sem tudták legyőzni a nyári, szegedi világbajnokságon való indulás jogáért rendezett szolnoki …