2019. június 27., csütörtökMa László napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 291,00 Ft
2019.06.27. László Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 291,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Ingyen igazolt az Atlético, 105 millió eurót követelnek tőle

Hirdetés

Ingyen igazolt az Atlético, 105 millió eurót követelnek tőle

A bíróság fogja eldönteni a Sporting CP és a Atlético Madrid átigazolási vitáját, a két klub ugyanis nem tudott megegyezni a Gleson Martins miatt a portugáloknak járó kompenzációról. A Sporting 105 millió eurós kártérítést követel. 

A 2018-as szezon nem alakult jól a portugál csapatnak, az utolsó fordulóban kikapott a Marítimótól és csak a harmadik, Európa Liga-indulást érő helyen végzett a bajnokságban. Emiatt pár maszkos ultra megtámadott pár játékost a csapat egyik edzésén, ami után az érintették egyből jelezték,

A történtek miatt felbontják a szerződésüket.

Hirdetés

Köztük volt Martins is, akit ennek köszönhetően ingyen leigazolhatott az Atlético Madrid. A Sporting szerint ugyanakkor a 23 éves szélső nem volt az áldozatok között, ezért még a nyáron 105 millió eurós kártérítési követelést nyújtott be a FIFA-nál – ennyi volt ugyanis a játékos szerződésbe foglalt kivásárlási ára.

A két csapat ezután tárgyalásokba kezdett: a Sporting lejjebb adott az igényeiből, 30-40 millió euróval is megelégedett volna, az Atlético viszont csak 15 milliót volt hajlandó kifizetni. Az álláspontok azóta sem közeledtek egymáshoz, Frederico Varandas, a Sporting elnöke pedig bejelentette, hogy nem lesz több találkozó a két csapat illetékesei között, a bíróság fogja eldönteni a kérdést.

A 23 éves Martinsszal egyébként nem csinált jó vásárt a spanyol csapat: összesen 12 meccsen játszott (átlagban 38 percet) és mindössze egyetlen gólt szerzett. 

(A Bola/Index)

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!

Forrás:
https://index.hu/sport/2019/01/11/atletico_madrid_sporting_gleson_martins_atigazolas_karterites/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A futball egyik legnagyobb rejtélye hagyja abba

A futball egyik legnagyobb rejtélye hagyja abba

19 évnyi profi futballkarrier után múlt héten bejelentette Fernando Torres, hogy visszavonul. 35 évesen, csatárként …