2019. április 20., szombatMa Konrád, Tivadar napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
2019.04.20. Konrád, Tivadar Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Hülyeség vagy zsenialitás Wenger forradalmi ötlete?

Hirdetés

Hülyeség vagy zsenialitás Wenger forradalmi ötlete?

 

Egészen vad elképzeléssel állt elő a francia mester, aki úgy véli, a szurkolók és játékosok hamarosan túlnőnek a klubokon, és ők fognak diktálni. Akár egy adott meccsen a cserékről.

 

„A következő öt évben előfordulhat, hogy a közösségi média segítségével cserélnek majd meccs közben” – nyilatkozta a Bildnek Wenger sokak megrökönyödésére.

Hirdetés

Mielőtt bárki aggódni kezdene: a visszatérni készülő franciának nincs semmi baja, csupán arra igyekezett rávilágítani, mekkora erejük van a szurkolóknak a közösségi oldalakon keresztül. Így azt sem tartja elképzelhetetlennek, hogy idővel nem az edzők, hanem a drukkerek a meccs szünetében, szavazással döntenek majd a második félidei cserékről.

„A klubok ereje innen már csak csökkenni fog. Ezért lenne fontos, hogy a klubvezetések egyre keményebbek legyenek” – így Wenger, aki szerint azzal, hogy egyre „nemzetközibb” a labdarúgás, a szurkolók is egyre kevésbé kötődnek egy-egy csapathoz, ennek jeleit már most tapasztalni.

„Ha Ronaldo elhagyja a Realt, és a Juvéhoz szerződik, a szurkolók is követik őt” – állapította meg, és van igazság abban, amit mond, hiszen CR7 Torinóba szerződésével soha nem látott magasságokba törtek a Juventus közösségi oldalai, míg a Real Madrid közel egymillió követőt veszített 24 óra leforgása alatt.

„Ez hatalmas erőt ad a játékosok kezébe. Neymarnak például 170 millió követője van. Több, mint az egész francia bajnokságnak összevéve” – példálózott a brazil támadóval a nyáron az Arsenalt 22 év után elhagyó Wenger.

A 68 éves szakember azt is elárulta, kellően kipihente magát, január elejére tervezi visszatérését, ám azt még nem tudja, hol folytatja. Egyes angol források viszont tudni vélik, hol merült fel a neve: Münchenben. A Sports Mole szerint nagyon inog a kispad Niko Kovac alatt, és a Bayern vezetése Wengert szemelte ki utódjául.

Az mindenesetre biztos, hogy a bajorok pénteken sajtótájékoztatót tartanak, amelyen ott lesz a klubelnök Uli Hoeness, a klubigazgató Karl-Heinz Rummenigge és a sportigazgató Hasan Salihamidzic, a hármas pedig legutóbb akkor mutatkozott együtt, mikor bejelentették Jupp Heynckes visszatérését.

Forrás:
http://sport365.hu/nemzetkozi-foci,futball-hirek,hulyeseg-vagy-zsenialitas-wenger-forradalmi-otletet-,108114

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Dráma a Pick Szeged ellenfelénél

Dráma a Pick Szeged ellenfelénél

Az orosz Szergej Szamszonenko pénteken bejelentette, hogy nyártól nem támogatja a tulajdonában lévő macedón Vardar …