2019. június 25., keddMa Vilmos napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 324,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 291,00 Ft
2019.06.25. Vilmos Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 324,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 291,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Hová is léphetne tovább a csúcsról, ha nem Szaúd Arábiába

Hirdetés

Hová is léphetne tovább a csúcsról, ha nem Szaúd Arábiába

Az angol bajnokság helyett a jövőben Szaúd-Arábiában fog dolgozni Mark Clattenburg, akit a tavalyi év legjobb játékvezetőjének választott a labdarúgás történetével és statisztikájával foglalkozó szervezet, az IFFHS.

Távozását – az MTI híre szerint – az angol játékvezetői testület csütörtökön jelentette be, ám arra nem tért ki, milyen szerepkörben fog tevékenykedni a 41 éves bíró a közel-keleti országban. 

Clattenburg fújta a sípot többek között a tavalyi Európa-bajnoki döntőben és a Bajnokok Ligája fináléjában, valamint ő vezette a 2012-es londoni olimpia férfi tornájának döntőjét is.

A játékvezető olyannyira büszke volt erre a két tavalyi fináléra, hogy magára tetováltatta a két emblémát. Szerinte ebben semmi kivetnivaló nincs, ő kifejezetten büszke rá.

Azt már decemberben jelezte, hogy szívesen vállalna munkát a szigetországon kívül. Az még nem vált hivatalossá, mikortól dolgozik új állomáshelyén.

Az AP jelentésében megjegyezte, hogy Szaúd-Arábiában a játékvezetői testületet eddig a korábban szintén a Premier League-ben dolgozó Howard Webb irányította.

A botrányosra sikeredett 2010-es vb-döntő bírója azonban a múlt hét óta már az észak-amerikai labdarúgó-bajnokságban (MLS) segíti a videotechnológia fejlesztését.

Forrás: http://index.hu/sport/futball/2017/02/16/clattenburg_szaud_arabia/

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A klub egykori ikonja lehet a Chelsea új edzője

A Derby County hivatalos oldalán megjelent közlemény szerint a klub engedélyezi a Chelseanek, hogy Frank …