2018. december 11., keddMa Árpád napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 283,00 Ft | CHF: 286,00 Ft
2018.12.11. Árpád Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 283,00 Ft | CHF: 286,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Hová is léphetne tovább a csúcsról, ha nem Szaúd Arábiába

Hirdetés

Hová is léphetne tovább a csúcsról, ha nem Szaúd Arábiába

Az angol bajnokság helyett a jövőben Szaúd-Arábiában fog dolgozni Mark Clattenburg, akit a tavalyi év legjobb játékvezetőjének választott a labdarúgás történetével és statisztikájával foglalkozó szervezet, az IFFHS.

Távozását – az MTI híre szerint – az angol játékvezetői testület csütörtökön jelentette be, ám arra nem tért ki, milyen szerepkörben fog tevékenykedni a 41 éves bíró a közel-keleti országban. 

Clattenburg fújta a sípot többek között a tavalyi Európa-bajnoki döntőben és a Bajnokok Ligája fináléjában, valamint ő vezette a 2012-es londoni olimpia férfi tornájának döntőjét is.

A játékvezető olyannyira büszke volt erre a két tavalyi fináléra, hogy magára tetováltatta a két emblémát. Szerinte ebben semmi kivetnivaló nincs, ő kifejezetten büszke rá.

Azt már decemberben jelezte, hogy szívesen vállalna munkát a szigetországon kívül. Az még nem vált hivatalossá, mikortól dolgozik új állomáshelyén.

Az AP jelentésében megjegyezte, hogy Szaúd-Arábiában a játékvezetői testületet eddig a korábban szintén a Premier League-ben dolgozó Howard Webb irányította.

A botrányosra sikeredett 2010-es vb-döntő bírója azonban a múlt hét óta már az észak-amerikai labdarúgó-bajnokságban (MLS) segíti a videotechnológia fejlesztését.

Forrás: http://index.hu/sport/futball/2017/02/16/clattenburg_szaud_arabia/

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Női kézilabda Eb - hatalmas meccs volt a Montenegró-Szerbia

Női kézilabda Eb – hatalmas meccs volt a Montenegró-Szerbia

Montenegró válogatottja 28-27-re legyőzte Szerbia csapatát a franciaországi női kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjének hétfői játéknapján. A …