2019. április 19., péntekMa Emma napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
2019.04.19. Emma Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Hosszú Katinka többször is nemet mondott Kubatov Gábornak

Hirdetés

Hosszú Katinka többször is nemet mondott Kubatov Gábornak

Kubatov Gábor az InfoRádió Aréna c. műsorában volt vendég, ezt szemlézi a Magyar Hang. A politikus-klubtulaj megerősítette, a Ferencváros több alkalommal tárgyalt a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinkával, hogy igazoljon oda, de hiába. A tárgyalások jó hangulatban zajlottak Kubatov szerint, de eredményt nem hoztak.

„Katinka egy erős karakter. Tudja, hogy mit akar csinálni. De van, amihez a Fradi nem tud asszisztálni. Ennyi” – mondta Kubatov, hozzátéve, hogy a Fradi klubképébe nem fért bele az úszó.

Politikusként is nyilatkozott, a mostani tüntetésekről például azt, hogy szerinte nem azért mennek egyre többen az utcákra tüntetni a vidéki városokban és Budapesten, mert a túlóratörvénnyel, a bíróságokkal vagy az alkotmánnyal probléma van, hanem azért, mert az ellenzék elvesztette a választást, és ebbe képtelen belenyugodni.

Az ellenzék hosszasan beszél demokráciáról, de a többségi akaratot nem fogadja el.

Hirdetés

Forrás:
http://hvg.hu/sport/20190114_Hosszu_Katinka_tobbszor_is_nemet_mondott_Kubatov_Gabornak#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Az Atlético fegyelmi eljárást indított Diego Costa ellen

Az Atlético fegyelmi eljárást indított Diego Costa ellen

A nyolc mérkőzésre eltiltott Diego Costa nem volt hajlandó részt venni az Atlético Madrid csütörtöki …