2019. február 24., vasárnapMa Mátyás napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 317,00 Ft | USD: 280,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
2019.02.24. Mátyás Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 317,00 Ft | USD: 280,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Hihetetlen hiba miatt zárták ki a magyar váltót

Hirdetés

Hihetetlen hiba miatt zárták ki a magyar váltót

A táv felénél kizárták a magyar csapatot a nyíltvízi úszók Európa-bajnokságának váltóversenyéből, mivel Sömenek Onon Kata rossz irányba indult el, és nem kerülte meg a rajt utáni első bóját, írja az MTI.

A Loch Lomond vizében a négyfős váltók tagjainak egyenként 1250 métert kellett a lehető leggyorsabban megtenniük. Gellért Gábor szövetségi kapitány a férfiakat küldte előre, akiknek így megfelelő előnyt kellett kidolgozniuk a nők számára. Székelyi Dániel végül 12:44.9 perc után pacsizott Huszti Dáviddal.

Őt Sömenek Onon Kata követte, de óriásit hibázott: a tőle balra elhelyezkedő bóját megkerülve kellett volna elindulnia, ehelyett ő egyenesen nekivágott a távnak, amiért nem sokkal később fel is mutatták neki a piros lapot.

Hirdetés

Elképzelni nem tudom, mi történhetett. Tíz kilométeren is úszott, előtte is többször leúsztuk a köröket. Talán a verseny hevében olyan izgalmi állapotban volt, ami ezt okozhatta. Nagyon össze van törve

– nyilatkozta az MTI-nek Gellért Gábor. A váltó negyedik tagja, Novoszáth Melinda így már nem ugrott vízbe.

Forrás: https://index.hu/sport/uszas/2018/08/11/kizartak_a_magyar_valtot_nyiltvizi_uszas_eb/

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A szezon potyáját hozhatta  össze a Loki-kapus Nagy

A szezon potyáját hozhatta össze a Loki-kapus Nagy

Szombaton 2-1-es vereséget szenvedett idegenben a Debrecen a Paks ellen, a hazaiak hátrányból fordítva szerezték …