2019. június 17., hétfőMa Jusztin napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 321,00 Ft | USD: 285,00 Ft | CHF: 286,00 Ft
2019.06.17. Jusztin Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 321,00 Ft | USD: 285,00 Ft | CHF: 286,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Hazard az Aranylabda miatt is menne a Realba

Hirdetés

Hazard az Aranylabda miatt is menne a Realba

Már a nyáron is volt arról szó, hogy a belga Eden Hazard a Chelsea-ból a Real Madridba igazol. A transzferből nem lett semmi, de csak idő kérdése, hogy a támadó átigazoljon. Most már az Aranylabda is erre motiválja.

Hazard a belgákkal szerzett világbajnoki bronzérme után is nagy formában futballozik, a Premier League-ben már hét gólt szerzett, a Ligakupában is vágott egy nagyszerű gólt. Nem sok hozzá fogható játékos van most az angol bajnokságban.

000 19W0WF

Hirdetés

A belga ott van az Aranylabdára jelölt 30 futballista között, de nem számít igazán esélyesnek a végső sikerre. A Belgiummal Nemzetek Ligája-meccsre készülő Hazard-t újságírók kérdezték arról, hogy Spanyolországba kell mennie ahhoz, hogy aranylabdás legyen.

„Ezért is akarok odamenni, talán” – mondta mosolyogva a Yahoo Sport szerint.

Hazard 2020-ig szerződött le a Chelsea-vel, szinte biztosan távozik, annyit már elárult, hogy nem januárban fog átigazolni. Jó eséllyel a jövő nyáron kerülhet a Realba.

„A Real Madrid a világ legjobb klubja, gyerekkori álmom. Néha úgy ébredek, hogy az van a fejembe, menni akarok. Aztán néha azt gondolom, maradni akarok. Nehéz döntés” – mondta.

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2018/real/2018/10/12/hazard_spanyolorszagba_megyek_hogy_megnyerjem_az_aranylabdat/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Két etióp is a világ idei legjobbját érte el a Gyémánt Ligában

Két etióp is a világ idei legjobbját érte el a Gyémánt Ligában

Két etióp futó szolgáltatta a Gyémánt Liga-sorozat rabati állomásának legjobb eredményeit vasárnap.   Genzebe Dibaba …