2019. június 20., csütörtökMa Rafael napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 289,00 Ft
2019.06.20. Rafael Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 289,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Három teniszütőt tört össze fékezhetetlen dührohamában a francia

Hirdetés

Három teniszütőt tört össze fékezhetetlen dührohamában a francia

A dühkitöréseiről (is) híres francia teniszező, Benoit Paire önmagához mérten is teljesen elveszítette a józan eszét a Bagdatisz elleni kedd esti mérkőzésének végjátékában, a washingtoni ATP-tornán. Elég sokat elmond a világranglista 55. helyén álló játékos lelkiállapotáról, hogy még a nemzetközi mezőny balhékirályának tartott ellenfele sem bírta tétlenül nézni a tombolást, és megpróbálta lenyugtatni, igaz nem sok sikerrel.

Paire-en azután uralkodott el a csillapíthatatlan indulat, hogy Bagdatisz fogadóelőnyénél a hálóba ütött egy lecsapást, és ezzel 5-2-es előnyhöz juttatta ellenfelét a döntő szettben. A francia a rontást követően leült a földre, és őrült módjára csépelte ütőjével a talajt, amíg ripityára nem törte.

Ekkor felállt és dúlva-fúlva a székéhez csörtetett, egy méretes rúgással köszöntve az alkalmatosságot. Majd a táskája mellett fekvő ütőjére taposott, de így nem érte el a kívánt hatást, úgyhogy felkapta és tiszta erőből földhöz vágta. Így már összetört ez is, mint annak a rendje.

Hirdetés

Miután második áldozatával is végzett, magába roskadva lehuppant a padra, ekkor lépett hozzá Bagtatisz vigasztalólag, úgy tűnik, ez már neki is sok volt. Ám ha valaki azt hitte volna, hogy ezzel véget ért az ámokfutás, alaposan tévedett.

A következő játékra vonulva Paire beszórta a pálya közepére az elintézett ütők roncsait, teniszezni pedig már nem volt hajlandó. Szépen végignézte Bagdatisz szerváit, majd – rend a lelke mindennek – a meccspontot követően összetörte a nála lévő ütőt is harmadiknak.

A beszámolók szerint a közönség a meccs után hangos zúgással jelezte nemtetszését a franciának, aki viszonzásul még gúnyosan megtapsolta a publikumot, majd távozott. A mérkőzést 6-3, 3-6, 6-2 arányban Bagdatisz nyerte.

Forrás: http://index.hu/sport/tenisz/2018/08/01/harom_utot_tort_ossze_duhrohamaban_a_francia_teniszezo/

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Mexikó újabb győzelmével továbbjutott

Mexikó újabb győzelmével továbbjutott

A hétszeres győztes Mexikó együttese magabiztosan, 3-1-re győzte le Kanadát és ezzel a negyeddöntőbe jutott, …