2020. május 25., hétfőMa Orbán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 349,00 Ft | USD: 320,00 Ft | CHF: 329,00 Ft
2020.05.25. Orbán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 349,00 Ft | USD: 320,00 Ft | CHF: 329,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Magyar labdarúgás / Ha Isael kapufája bemegy…; Cicipasz lejött a közösségi médiáról

Hirdetés

Ha Isael kapufája bemegy…; Cicipasz lejött a közösségi médiáról

 

A bravúros csütörtöki döntetlen után is józanul értékeltek a ferencvárosiak. Szerhij Rebrov vezetőedző például az önbizalmat és a csapatmunkát emelte ki, Isael pedig látványos kapufájával kapcsolatban jelentette ki, hogy most már kár bánkódni miatta. A spanyolok ugyanakkor érthetően kissé maguk alatt vannak… Borbola Bence és Szabó Miklós kétoldalas visszapillantása az Európa-liga-nyitányra..

Marko Nikolics úgy érzi, Vaduzon már túltette magát a Mol Fehérvár. Az OTP Bank Ligát vezető piros-kékek vezetőedzője Babják Bencének a klub játékospolitikájáról, a tavalyi jó El-szereplés miatti magasabb elvárásokról, továbbá saját lehetséges jövőjéről is beszélt.

Ria, ria, Hungária! – skandálta Muszukajev Iszmail. A Dagesztánból honosított szabadfogású birkózó a csodás világbajnoki bronzérem és az olimpiai kvóta után nem győzte megköszönni Magyarországnak a lehetőséget. A nur-szultani vb-ről Kohán Gergely tudósított.

Hirdetés

Sztefanosz Cicipasszal Klein Ron készített interjút Genfben. A kontinensek közötti tenisz Laver-kupán az Európa-válogatottat erősítő görög sztár Federerről, Nadalról és közösségi oldalainak törléséről is elmélkedett.

• És ha szombat, akkor ezúttal is Hosszabbítás melléklet 8 oldalon – a Czibor, Kocsis sorozat következő részével, az úszóedző Petrov fivérekkel, a kosár-vb MVP-jével és Kozma Mihállyal.

Forrás:
http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ha-isael-kapufaja-bemegy-cicipasz-lejott-a-kozossegi-mediarol-2723007

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Nikoloz Baszilasvilit családon belüli erőszakkal gyanúsítják

Nikoloz Baszilasvilit családon belüli erőszakkal gyanúsítják

Nikoloz Baszilasvilit családon belüli erőszakkal gyanúsítják Nikoloz Baszilasvili georgiai teniszezőt, a világranglista 27. helyezettjét családon …