2020. augusztus 11., keddMa Lörinc napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 345,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 320,00 Ft
2020.08.11. Lörinc Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 345,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 320,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Magyar labdarúgás / Gyulai Márton az atlétikai vb-pályázatunkról; Garaba Imre és a stadionavató

Gyulai Márton az atlétikai vb-pályázatunkról; Garaba Imre és a stadionavató

 

• Nyolcvankét válogatott mérkőzés – ebből huszonnyolc az egykori Népstadionban. Három gól címeres mezben, egy Spanyolországban, egy Győrben a törökök ellen, és egy a nemzet akkori stadionjában – Anglia ellen 1981-ben, amikor Puskás Ferenc hazatért, és az előmeccsen varázsolt… Garaba Imrét, a Bp. Honvéd 61 esztendős korábbi védőjét tehát ezernyi szál köti a stadionhoz, így a Puskás Aréna avatójára indított sorozatunkban, öt nappal az Uruguay elleni találkozó előtt ő volt a vendégünk.

Munkatársunk Gdanskból küldött beszámolót a lengyel városban zajló jégkorong Négy nemzet tornájáról. A magyar férfi felnőttválogatott a sorozat első meccsén úgy kapott ki az olaszoktól, hogy kevesebb mint egy perccel a vége előtt még kettővel vezetett, majd szombaton a japánokat úgy győzte le kétgólos hátrányból fordítva, hogy az 54. percben még az ázsiaiak mentek 2–0-ra. Hogy miként sikerült fordítani, majd 17 másodperccel a vége előtt bevinni a győztes találatot, kiderül cikkünkből.

Nyilatkozott a Nemzeti Sportnak Gyulai Márton, a 2023-as budapesti atlétikai vb-pályázat ügyvezető igazgatója, az Európai Atlétikai Szövetség tanácsának tagja. A téma természetesen a rendezés körül kialakult vitás helyzet. Gyulai elmondta: sportvezetőként és sportszeretőként is sokkolta a hír, hogy egy évvel egy megnyert pályázat után egyáltalán felmerülhet annak a lehetősége, hogy az egyik támogató fél (a főváros önkormányzata) megvonhatja a támogatását, miközben semmi olyan külső körülmény nem vetődött fel azóta, ami ezt indokolná.

A négy világ- és három Európa-bajnokságot megjáró Buzek László mondta el véleményét sportága, a röplabda aktuális helyzetéről Junior mellékletünkben. A 266-szoros válogatott a japánoktól ellesett, felugrásos bombaszervák meghonosítója volt itthon – fénykorában a röplabda Puskás Öcsijének becéztek –, s noha kisebb rálátással bír sportága aktuális helyzetére, véleménye van az utánpótlásról, és sosem rejti véka alá. A 203 centi magas egykori klasszis szerint a legégetőbb probléma, hogy a röplabdához kétméteres vagy afeletti játékosok kellenek, ők viszont javarészt másik sportágat választanak.

Forrás:
http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/gyulai-marton-az-atletikai-vb-palyazatunkrol-garaba-imre-es-a-stadionavato-2731683

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Ketten is koronavírusosak az Atléticónál a csütörtöki, Gulácsiék elleni BL-meccs előtt

Ketten is koronavírusosak az Atléticónál a csütörtöki, Gulácsiék elleni BL-meccs előtt

Két pozitív koronavírustesztet regisztráltak a Bajnokok Ligája lisszaboni folytatására készülő Atlético Madrid utazókeretében, jelentette be …