2019. június 15., szombatMa Jolán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 321,00 Ft | USD: 285,00 Ft | CHF: 286,00 Ft
2019.06.15. Jolán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 321,00 Ft | USD: 285,00 Ft | CHF: 286,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Félistenként néznek Dzsudzsákra arab csapatánál

Hirdetés

Félistenként néznek Dzsudzsákra arab csapatánál

A Nemzeti Sport Myke Bouard Ramos labdarúgóval beszélgetett Dzsudzsákról. A brazil csapattárs azt mondta:

Nem ismertem Dzsudzsák Balázst, mielőtt csapattársak lettünk, de csupa jót mondhatok róla. Tudtam róla, hogy remek futballista, hiszen Magyarországon sokat hallottam róla, a bal lába még mindig veszélyes. Amikor ideérkezett, a helyi csapattársak szinte félistenként tekintettek rá, alig várták, hogy együtt tréningezhessenek vele, hogy személyesen láthassák, hogyan lövi a szabadrúgásokat, hogyan íveli a kapu elé a beadásokat.

„A csapattársaink kifejezetten kedvelik Balázst, mindenkihez van egy jó szava. Ha úgy látja, valakinek rossz napja van, ő biztosan a hóna alá nyúl az edzéseken, és bátorítja. Igazi vezéregyéniség, ezt már mi is tudjuk róla. A szakmai stáb is sok mindenben kikéri a véleményét, egyértelmű, hogy Dzsudzsák Balázs a legtapasztaltabb futballista a csapatunkban” – tette hozzá Ramos.

A játékos elmondta még: a válogatott csapatkapitánya valóban végzett pluszmunkát, hogy minél jobb állapotban jöhessen haza, ha Marco Rossi hívja az együttesbe. (Később hívta is.) Bármilyen meleg is volt, Dzsudzsák Balázs kint maradt futni, szökdelni és speciális erősítő gyakorlatokat végezni.

Hirdetés

Forrás:
http://hvg.hu/sport/20181109_Felistenkent_neznek_Dzsudzsakra_arab_csapatanal#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Elszabadult golfkocsi okozott súlyos balesetet a US Openen

Elszabadult golfkocsi okozott súlyos balesetet a US Openen

Ijesztő jelenetek játszódtak le a golf US Open pénteki második körében. A 16. lyuknál egy …