2018. november 14., szerdaMa Aliz napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 322,00 Ft | USD: 286,00 Ft | CHF: 283,00 Ft
2018.11.14. Aliz Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 322,00 Ft | USD: 286,00 Ft | CHF: 283,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Felhúzta magát a szövetség az elmaradt hokimeccsen

Hirdetés

Felhúzta magát a szövetség az elmaradt hokimeccsen

Ahogy péntek este megírtuk, nem tudták megtartani a budapesti Tüskecsarnokban a Magyarország-Dél-Korea válogatott jégkorong-mérkőzést a Négy Nemzet Tornán, mert a játékvezetők veszélyesnek találták a jeget.

A játéktér egy pontján ugyanis dudor keletkezett ott, ahová a multifunkciós csarnokban az egy röplabdahálót rögzítő rudat szokták állítani. A karbantartók megpróbálták rendbe tenni a pályát, sikertelenül, ezért másfél órával a tervezett kezdés után lefújták a mérkőzést.

A Magyar Jégkorong-szövetség szombaton közleményt adott ki az ügyben, amelyben elnézést kértek a csapatoktól és a szurkolóktól, aztán hozzátették:

“Az MJSZ egyúttal elfogadhatatlannak tartja, hogy a Tüskecsarnok részéről a helyszínen nem volt sem megfelelő szintű vezető, sem kellő felkészültségű műszaki személyzet, sem alkalmas technikai eszköz, amelyek segítségével elhárítható lett volna a hiba. A minket ért anyagi és erkölcsi veszteség számbavétele után kártérítési igénnyel fogunk fellépni a Tüskecsarnok, illetve az azt üzemeltető Nemzeti Sportközpontok felé.”

Hirdetés

A szövetség azóta bejelentette, hogy a jeget azóta sikerült játékra alkalmassá tenni, ezért szombaton megtartják az Olaszország-Magyarország-találkozót.

Forrás:
http://hvg.hu/sport/20181110_magyar_jegkorong_szovetseg_elmaradt_hokimeccs_jeghiba_tuskecsarnok#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Pogba tényleg a Fradihoz igazol - fotó

Pogba tényleg a Fradihoz igazol – fotó

  Bebizonyosodott, amiről korábban mi is beszéltünk: Florentin Pogba minden bizonnyal a Ferencvárosnál folytatja pályafutását. …