2019. május 19., vasárnapMa Ivó, Milán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 325,00 Ft | USD: 291,00 Ft | CHF: 288,00 Ft
2019.05.19. Ivó, Milán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 325,00 Ft | USD: 291,00 Ft | CHF: 288,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Felhúzta magát a szövetség az elmaradt hokimeccsen

Hirdetés

Felhúzta magát a szövetség az elmaradt hokimeccsen

Ahogy péntek este megírtuk, nem tudták megtartani a budapesti Tüskecsarnokban a Magyarország–Dél-Korea válogatott jégkorong-mérkőzést a Négy Nemzet Tornán, mert a játékvezetők veszélyesnek találták a jeget.

A játéktér egy pontján ugyanis dudor keletkezett ott, ahová a multifunkciós csarnokban egy röplabdahálót rögzítő rudat szoktak állítani. A karbantartók megpróbálták rendbe tenni a pályát, sikertelenül, ezért másfél órával a tervezett kezdés után lefújták a mérkőzést.

A Magyar Jégkorong-szövetség szombaton közleményt adott ki az ügyben, amelyben elnézést kértek a csapatoktól és a szurkolóktól, aztán hozzátették:

“Az MJSZ egyúttal elfogadhatatlannak tartja, hogy a Tüskecsarnok részéről a helyszínen nem volt sem megfelelő szintű vezető, sem kellő felkészültségű műszaki személyzet, sem alkalmas technikai eszköz, amelyek segítségével elhárítható lett volna a hiba. A minket ért anyagi és erkölcsi veszteség számbavétele után kártérítési igénnyel fogunk fellépni a Tüskecsarnok, illetve az azt üzemeltető Nemzeti Sportközpontok felé.”

Hirdetés

A szövetség azóta bejelentette, hogy a jeget azóta sikerült játékra alkalmassá tenni, ezért szombaton megtartják az Olaszország–Magyarország-találkozót.

Forrás:
http://hvg.hu/sport/20181110_magyar_jegkorong_szovetseg_elmaradt_hokimeccs_jeghiba_tuskecsarnok#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2018_11_10

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A bútorkereskedő futballklubja megmutatta, mi az igazi bungee jumping

A bútorkereskedő futballklubja megmutatta, mi az igazi bungee jumping

Észak-Rajna Vesztfália tartomány keleti végén, a Dortmundtól egy órányi autóútra fekvő Paderborn sosem volt a …