2019. október 18., péntekMa Lukács napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 332,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 302,00 Ft
2019.10.18. Lukács Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 332,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 302,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Esküvő és lakodalom között ölte meg az ifjú párt a részegen vezető mexikói focista

Hirdetés

Esküvő és lakodalom között ölte meg az ifjú párt a részegen vezető mexikói focista

Kettős emberölés gyanúja miatt letartóztatták a mexikói Santos Laguna csapatának korosztályos válogatott labdarúgóját, a korábban a Portóban, illetve a Sevilla FC fiókcsapatában is megforduló Joao Malecket.

A húszéves mexikói futballista vasárnap reggel Ford Mustangját vezetve résztvevője volt annak az autóbalesetnek, amelyben egy frissen összeházasodott pár mindkét tagja meghalt. 

A balesetnek több szemtanúja volt,  illetve a környéken lévő térfigyelő kamerák is rögzítették az eseményeket. Eddig két felvétel került nyilvánosságra, ezekből az látszik, hogy a hátulról érkező Ford Mustang nagy sebességgel csapódott az áldozatok járművébe, olyan erővel, hogy a házaspár kisebb méretű városi autójának vezetőülés mögötti része gyakorlatilag eltűnt. Az irányíthatatlanná vált roncs ezt követően nekiment az elválasztósávban álló lámpaoszlopnak, majd arról lepattanva az út közepén megállt. 

A szabályosan haladó járműben utazó 26 éves nő, illetve 35 éves férfi a helyszínen meghalt. Az eset körülményeit még tragikusabbá teszi, hogy a házaspárt alig egy nappal korábban, azaz szombaton adták össze, az esküvő megünneplésére pedig vasárnap került volna sor. Az áldozatok épp az ünnepi esemény előkészületei miatt voltak úton, amikor a baleset történt.

Hirdetés

A helyszínelés során megállapították, hogy a vétkes sofőr lassítás nélkül hajtott keresztül a fekvőrendőrökön, mielőtt belerohant az előtte haladó házaspár kocsijába. A rendőrségtől származó adatok szerint az áldozatok járműve nagyjából 35 km/h sebességgel haladhatott az ütközés pillanatában, míg a beléjük rohanó Mustang legalább 70 km/h-val ment, de még az is kiderülhet, hogy sokkal gyorsabban.

Számos mexikói forrás szerint ugyanis Maleck […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2019/06/27/mexiko_futballista_autobaleset_hazaspar_meghalt/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Leírták az olaszok a magyar válogatottat, Rossi segédje visszaszólt

Elemzést közölt ez Eb-kijutási esélyekről az olasz La Gazzetta dello Sport, értékelték a magyar csoportot …