2019. július 22., hétfőMa Magdolna napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 324,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 295,00 Ft
2019.07.22. Magdolna Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 324,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 295,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Magyar labdarúgás / Erőtlen meccsen ikszelt a Honvéd Pakson

Hirdetés

Erőtlen meccsen ikszelt a Honvéd Pakson

 

LABDARÚGÓ NB I
14. FORDULÓ

Paks–Honvéd 0–0

 

Nem mostanában futott bele akkora vereségbe a Paks, mint az előző fordulóban, amikor saját pályáján veszített 4–0-ra a MOL Vidi ellen. A Csertői Aurél által irányított együttes kétszer is három góllal kapott ki házigazdaként (a Viditől 4–1-re, a DVSC-től 5–2-re), ám négygólos vereséget utoljára a 2016–2017-es bajnokság 13. fordulójában szenvedett: akkor is a fehérváriaktól kapott ki, méghozzá 5–1-re Felcsúton. Pályaválasztóként utoljára még 2015. december 5-én a Ferencváros bizonyult nála jobbnak öt góllal, és mert a folytatás akkor finoman szólva is döcögősre sikeredett (bármennyire hihetetlen, a hátralévő tizenöt bajnokiból tízet elveszített), a paksiak abban bíztak, azonnal már a Budapest Honvéd ellen javítani tudnak.

Hirdetés

A kispestiek önbizalommal telve, a dobogó második fokáról várták a meccset, ráadásul vendégként egyedül a Puskás Akadémia ellen maradtak pont nélkül. Igaz, Supka Attila vezetőedző helyzetét nem könnyítette meg, hogy Nagy Gergő és Eke Uzoma után Batik Bence és Danilo is kidőlt, márpedig ők valamennyien alapembernek számítanak. Veszélyes kispesti szöglettel indult a mérkőzés, majd a játékrész közepén David Ngog éles szögből leadott lövése jelentett gólveszélyt Rácz Gergő kapujára. A Paks némileg más szerkezetben futballozott, mint korábban megszokhattuk (Haraszti Zsolt, Hahn János mellől indult) és bár nem volt egyszerű helyzetbe kerülni, egy jobboldali támadás végén a hazai együttes akár a vezetést is megszerezhette volna.

Korábban is előfordult, hogy nem igazán ment a futball a Paksnak, azonban Bertus Lajos és Haraszti Zsolt szabad-, valamint szögletrúgásai rendre segítettek – ezúttal azonban nem működtek. Haraszti Zsolt ballábas lövése, majd Hahn János próbálkozása már komoly munkát adott Gróf Dávidnak, gólt azonban nem hozott a találkozó.

A Paks 2015. augusztus 8-a óta nem tudja legyőzni riválisát, a Bp. Honvéd sorozatban tizedik meccsén maradt veretlen a paksiakkal szemben.

 

 

 

HIRDETÉS

Forrás:
http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-paks-honved-2668401

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Nem lesz könnyű dolga a magyar csapatoknak, ha továbbmennek az EL-ben

Nem lesz könnyű dolga a magyar csapatoknak, ha továbbmennek az EL-ben

Támogatóink lehetővé tették, hogy az új irodánkban már legyen videóstudiónk. Támogass te is! A Bajnokok …