2019. június 15., szombatMa Jolán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 321,00 Ft | USD: 285,00 Ft | CHF: 286,00 Ft
2019.06.15. Jolán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 321,00 Ft | USD: 285,00 Ft | CHF: 286,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Ennyi pénzt kap Neymar csak azért, mert tapsol egyet

Hirdetés

Ennyi pénzt kap Neymar csak azért, mert tapsol egyet

 

Neymar azért kap 375 ezer eurót, hogy minden egyes mérkőzés után megtapsolja a Paris Saint-Germain szurkolóit, de nem ő az egyetlen, akinek ezért csurran-cseppen ezért a számlájára.

 

Franciaországban készült egy dokumentumfilm a Paris Saint-Germainről, amelyben arról is szó esett, hogy néhány játékos plusz pénzt kap, amennyiben bizonyos reprezentatív dolgokat megtesznek.

Hirdetés

Ezek közé tartozik a taps. A mérkőzés után oda kell menni a szurkolókhoz, és tapssal meg kell köszönni a támogatásukat. Neymar pusztán ezért 375 ezer eurót kap (kb. 120 millió forint), de Thiago Silva sem panaszkodhat a 33 ezerért, tenyere összecsapásáért pár percre.

A párizsi vezetőség már korábban is beszélt arról, hogy a játékosoknak kötelessége a klub etikai kódexét betartani, amelyben külön oldalak szerepelnek a pontosságról, például a közösségi megjelenések esetében, ahogyan az is evidensnek mondható, hogy olyan eseményekre nem fogadhatnak, amelyben a PSG is szerepel (pl. Bajnokok Ligája).

Forrás:
http://sport365.hu/nemzetkozi-foci,futball-hirek,ennyi-penzt-kap-neymar-csak-azert-mert-tapsol-egyet,108595

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Elszabadult golfkocsi okozott súlyos balesetet a US Openen

Elszabadult golfkocsi okozott súlyos balesetet a US Openen

Ijesztő jelenetek játszódtak le a golf US Open pénteki második körében. A 16. lyuknál egy …