2019. május 23., csütörtökMa Dezső napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 326,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 290,00 Ft
2019.05.23. Dezső Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 326,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 290,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Ennyi pénze még nem volt Dárdainak erősítésre

Hirdetés

Ennyi pénze még nem volt Dárdainak erősítésre

Meglepetésként tálalja a német Bild, hogy a Hertha BSC amerikai középhátvédje, John Brooks elhagyja a berlinieket, és a Wolfsburg játékosa lesz. 17 millió euróról szólnak a transzfer hírei, ez hárommal több, mint amennyit egyébként a Hertha kapni szeretne a 24 éves, a fővárosban született védőért.

A berlini klubnál sokkal tehetősebb Wolfsburg osztályozóra kényszerült, és a Braunschweig kétszer 1-0-s legyőzésével hosszabbította meg élvonalbeli tagságát.

Dárdai egy játékost már rögtön a szezon vége után megszerzett 3 millióért, az Ingolstadttal kieső Matthew Leckie-től reméli, hogy a szélen sebességet kap a bravúrosan szereplő, hatodik helyet elérő csapata. André Hahnt, a Gladbach válogatott csatárát azonban egyelőre nem sikerült szerződtetnie.

Szombaton pedig az is kiderült a Dortmund kupagyőzelmével, hogy a Hertha főtáblás lesz a következő szezonban az Európa Ligában, vagyis a dupla terhelés garantált, és nem kell selejtezőt játszaniuk.

A keretet ezért meg kell erősíteni, és ennek a keretnek az egyik legpiacképesebb játékosa az amerikai középhátvéd. A másik a válogatottba is behívott Marvin Plattenhardt, érte állítólag 14 millió eurót kínált a Bayern München. Az átigazolást ugyanakkor nehezíti, hogy a bajoroknál balhátvédben David Alaba lenne az állandó csapattag, míg Plattenhardt jó eséllyel csak a kispadot koptatná.

A Hertha az előző két nyáron összesen nem tudott 17 milliót játékosokra költeni.

Forrás: http://index.hu/sport/futball/2017/05/30/hertha_atigazolas/

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Újabb ikon hagyja ott az Atlético Madridot

Újabb ikon hagyja ott az Atlético Madridot

Az Európa-bajnok spanyol hátvéd, Juan Francisco Torres (Juanfran) távozik az Atlético Madrid labdarúgócsapatától.   “Ezek …