2018. december 14., péntekMa Szilárda napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 286,00 Ft | CHF: 287,00 Ft
2018.12.14. Szilárda Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 286,00 Ft | CHF: 287,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Eltiltottak egy játékvezetőt, mert érme helyett kő-papír-ollóval döntötte el, melyik fél kezdjen

Hirdetés

Eltiltottak egy játékvezetőt, mert érme helyett kő-papír-ollóval döntötte el, melyik fél kezdjen

A női Premier League két csapata, a Manchester City és a Reading októberben csapott össze. A mérkőzést David McNamara vezette, de nem is ezért lett érdekes, illetve emlékezetes a találkozó.

A pályán derült ki ugyanis, hogy McNamara az öltözőben felejtette egy igen fontos bírói kellékét, a pénzérmét, amellyel eldöntik, kié legyen a kezdőrúgás. A játékvezető azonban orvosolta a helyzetet, egy rögtönzött ötlete ugyanis az volt, a kapitányok kő-papír-ollóval döntsenek.

A meccs rendben le is ment, ám McNamarát 21 napra eltiltották, mert az angol szövetség annyira nem díjazta az ötletet. A Telegraph azt írja, nem is feltétlenül a kő-papír-ollóval volt a baj, inkább azzal, hogy McNamara felkészületlenül ment ki a pályára.

Forrás:
http://hvg.hu/sport/20181114_Eltiltottak_egy_jatekvezetot_mert_erme_helyett_kopapirolloval_dontotte_el_melyik_fel_kezdjen#rss

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Budapesten lesz a FINA elit úszóversenyének második állomása

Budapesten lesz a FINA elit úszóversenyének második állomása

Budapesten lesz az egyik állomása a vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetség, a FINA újonnan induló …