2019. április 21., vasárnapMa Konrád napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
2019.04.21. Konrád Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Elsírta magát lövészet közben a szlovák biatlonos

Hirdetés

Elsírta magát lövészet közben a szlovák biatlonos

Paulina Fialkova Szlovákia színeiben vett részt a vegyes biatlonváltó döntőjében, ő kezdte az első etapot. Azonban ez nem igazán sikerült jól, mert az első lövészetnél nyolc kísérletéből (a szabályok szerint mindenki kapott három póttöltényt) mindössze egyetlen jó találata volt.

Nem is bírta ezt idegekkel, az utolsó lövéseket már sírva végezte el:

Fialkova eddig két olimpián, négy világkupán és öt világbajnokságon vett részt. Szocsiban a szlovák váltó az oroszok kizárása után a negyedik helyen végzett (igaz, annak a csapatnak nem volt tagja).

Szlovákia messze a legtöbbet hibázva, öt büntetőkörrel, kört kapva lett az utolsó. Németország pedig egy szinte biztosnak tűnő aranyérmet szórakozott el az utolsó etapban, Martin Fourcade ugyanis hibátlanul lőve aranyérmet nyert a franciáknak. Fourcade-nek ez egyébként már a harmadik aranya idén, összességében pedig már az ötödik (két ezüst mellett).

A pocsékul kezdő olimpiai címvédő Norvégia végül megszerezte az ezüstérmet, Olaszország pedig az utolsó métereken verte meg Németországot, így övé lett a bronzérem. 

Forrás: https://index.hu/sport/2018/teliolimpia/2018/02/20/biatlon_paulina_fialkova_drama/

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Megkezdődött az asztalitenisz VB Budapesten

Megkezdődött az asztalitenisz VB Budapesten

Az első magyar érdekeltségű meccs hazai győzelmet hozott a vasárnap megkezdődött budapesti asztalitenisz-világbajnokságon: Majoros Bence …