2019. június 15., szombatMa Jolán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 321,00 Ft | USD: 285,00 Ft | CHF: 286,00 Ft
2019.06.15. Jolán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 321,00 Ft | USD: 285,00 Ft | CHF: 286,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Egy videó egy magyar focistával, amitől valószínűtlenül jó hangulata lesz

Hirdetés

Egy videó egy magyar focistával, amitől valószínűtlenül jó hangulata lesz

Ki hallott már magyar futballistát így beszélni angolul? És ennyire összeszedetten és szimpatikusan nyilatkozni? Ráadásul még a csapattársai is szeretik, mint az kiderül abból, ahogy az interjú közben meglepik. Szóval ez a videó Sallói Dániellel nagyon rendben van.

A legifjabb, 20 éves Sallói az amerikai profi ligában (MLS) szereplő Sporting Kansas City-ben focizik, és tegnap egy kupameccsen először volt kezdő, illetve megszerezte első gólját a klubnál.

De ez esetben talán a sportérték kevésbé lényeges, még nagyobb eredmény, hogy egy magyar futballista remekül beszéli a nyelvet, illetve egyszerre kelt értelmes és rokonszenves benyomást.

Hirdetés

A csatár a meccs utáni pályaszéli interjúban többek közt azt mondta, reméli, hogy az első gól előtti kapufás lövését gólpassznak könyvelik el, illetve csapattársai közreműködését méltatta a góljánál. Majd az élményről szólt, amit a mérkőzés jelentett neki, amikor két társa hirtelen nyakon öntötte pár kulacsnyi vízzel, megünnepelve első találatát.

Azért megmutatjuk a gólt is, mert az se volt semmi, és persze a meccs összefoglalóját (0:28-tól a kapufa, 1:09-től a gól).

Forrás: http://index.hu/sport/futball/2017/06/15/egy_video_egy_magyar_focistaval_amitol_valoszinutlenul_jo_hangulata_lesz/

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Elszabadult golfkocsi okozott súlyos balesetet a US Openen

Elszabadult golfkocsi okozott súlyos balesetet a US Openen

Ijesztő jelenetek játszódtak le a golf US Open pénteki második körében. A 16. lyuknál egy …