2019. április 19., péntekMa Emma napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
2019.04.19. Emma Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Donald Trump gratulált Tiger Woodsnak

Hirdetés

Donald Trump gratulált Tiger Woodsnak

Donald Trump amerikai elnök is gratulált Tiger Woodsnak, aki vasárnap – tizennégy évvel legutóbbi sikere után – ötödször nyerte meg az Augustában rendezett US Masterst, a golfozók idei első Major-viadalát.

 

“Egy igazán nagy bajnok” – jellemezte honfitársát Trump. – “Micsoda fantasztikus visszatérés egy nagyszerű fickótól.”

Hirdetés

(Photo by Chris Condon/PGA TOUR)

 

A volt világelső, 43 éves Woodsnak ez volt a 15. Major-diadala, a 14.-et még 2008-ban aratta, azóta viszont magánéleti és egészségi problémák nehezítették a karrierjét, s az elmúlt években úgy tűnt, krónikus hátfájdalmai miatt be is kell fejeznie a pályafutását. Hosszú kezelések és három gerincműtét után aztán tavaly év elején sikeresen tért vissza a legjobbak közé, és szeptemberben megnyerte a Tour Championshipet, ami öt év után az első tornagyőzelme volt.

“Szeretem az olyan embereket, akikre nagy nyomás nehezedik” – írta még Donald Trump, aki szermélyesen is ismeri Woodsot, többször is golfoztak már együtt. 

Forrás:
https://sport365.hu/egyeni-sportok,hirek,donald-trump-gratulalt-tiger-woodsnak,111418

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kétmeccses eltiltást kapott Marko Nikolic

Két Magyar Kupa-mérkőzésről tiltotta el Marko Nikolicot, a Vidi FC labdarúgócsapatának vezetőedzőjét a magyar szövetség …