2019. június 20., csütörtökMa Rafael napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 324,00 Ft | USD: 287,00 Ft | CHF: 290,00 Ft
2019.06.20. Rafael Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 324,00 Ft | USD: 287,00 Ft | CHF: 290,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Donald Trump gratulált Tiger Woodsnak

Hirdetés

Donald Trump gratulált Tiger Woodsnak

Donald Trump amerikai elnök is gratulált Tiger Woodsnak, aki vasárnap – tizennégy évvel legutóbbi sikere után – ötödször nyerte meg az Augustában rendezett US Masterst, a golfozók idei első Major-viadalát.

 

“Egy igazán nagy bajnok” – jellemezte honfitársát Trump. – “Micsoda fantasztikus visszatérés egy nagyszerű fickótól.”

Hirdetés

(Photo by Chris Condon/PGA TOUR)

 

A volt világelső, 43 éves Woodsnak ez volt a 15. Major-diadala, a 14.-et még 2008-ban aratta, azóta viszont magánéleti és egészségi problémák nehezítették a karrierjét, s az elmúlt években úgy tűnt, krónikus hátfájdalmai miatt be is kell fejeznie a pályafutását. Hosszú kezelések és három gerincműtét után aztán tavaly év elején sikeresen tért vissza a legjobbak közé, és szeptemberben megnyerte a Tour Championshipet, ami öt év után az első tornagyőzelme volt.

“Szeretem az olyan embereket, akikre nagy nyomás nehezedik” – írta még Donald Trump, aki szermélyesen is ismeri Woodsot, többször is golfoztak már együtt. 

Forrás:
https://sport365.hu/egyeni-sportok,hirek,donald-trump-gratulalt-tiger-woodsnak,111418

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Az új Honvéd-tulaj: Versenybe szállnánk az FTC-vel és a Fehérvárral

  – Vágjunk a közepébe: a Supka Attila vezette szakmai stábból senki sem maradt a …