2019. június 20., csütörtökMa Rafael napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 324,00 Ft | USD: 287,00 Ft | CHF: 290,00 Ft
2019.06.20. Rafael Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 324,00 Ft | USD: 287,00 Ft | CHF: 290,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Dárdai gátlástalan volt – állítja a korábbi edzője

Hirdetés

Dárdai gátlástalan volt – állítja a korábbi edzője

A német Bundesliga 11. fordulójában Dárdai Pál Herthája Düsseldorfba látogat, amelynek vezetőedzője az a Friedhelm Funkel, akinek kezei között évekkel ezelőtt megfordult játékosként a magyar szakember. Funkelt 2009 októberében mutatták be Berlinben, azonban az irányítása alatt elért hét győzelem, tíz döntetlen és 16 vereség a kieséshez vezetett, így nem meglepő, hogy 2010 májusában szerződést bontott vele a klub vezetősége – írta az m4sport.hu.

 

Ebben az időszakban Dárdai Pál még játékosként segítette a Herthát, most viszont a partvonal mellett néz majd farkasszemet korábbi trénerével, akit nem lepett meg, hogy sikeres edző vált egykori labdarúgójából.

 

Hirdetés

„Pál egy olyan játékos volt, amilyet egy edző kívánhat magának. Levakarhatatlan és rengeteget futott. A róla alkotott véleményem pozitív és baráti. Gátlástalan játékos volt, aki ha kellett, üvöltött a pályán, hogy helyes irányba terelje a csapatot. Számomra nem meglepő, hogy jó edző vált belőle” – mondta Funkel a szombati bajnokit megelőzően Dárdairól.

 

Forrás:
http://sport365.hu/nemzetkozi-foci,nemet-foci,dardai-gatlastalan-volt-allitja-a-korabbi-edzoje,108602

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Azonnali hatállyal átszabták Micheliszék bajnokságának szabályait

Azonnali hatállyal átszabták Micheliszék bajnokságának szabályait

A Motorsport Világtanács (WMSC) által már el is fogadott, a WTCR portugáliai hétvégéjétől érvénybe lépő …