2019. április 21., vasárnapMa Konrád napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
2019.04.21. Konrád Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Csodálatosan hülye kiállítás lett a félreértésből Angliában

Hirdetés

Csodálatosan hülye kiállítás lett a félreértésből Angliában

Sanchez Watt egykor az Arsenal akadémiáján nevelkedett, de a csatár ma már az alsóbb osztályú Hemel Hempstead csapatában játszik. Csapata kedd esti meccse mind a játékos, mind a találkozó játékvezetője számára egy kivételesen viccesen hülye félreértést hozott.

Miután Watt egy vitatott szituáció után lerúgta a labdát az East Turrock elleni mérkőzésen, Dean Hulme játékvezető megkérdezte a nevét, hogy elkönyvelhesse a sárga lapot. A játékos mondta neki, hogy “Watt”, ám pechére a bíró ezt úgy értette, hogy “What?” (magyarul: “Micsoda?”), és ezért azt hitte, hogy a játékos kötözködik vele. A félreértés miatt a spori háromszor is megismételte a kérdést, a játékos pedig mindháromszor mondta a nevét, amitől Hulme annyira berágott, hogy felmutatta neki a piros lapot.

A helyzetet végül Jordan Parkes csapatkapitány közbelépése mentette meg, aki felvilágosította a Hulmét, hogy társa csak a nevét próbálta meg közölni vele. A bíró ezt követően visszavonta ítéletét és csak sárga lapot adott a játékosnak.

Ami utólag különösen bölcs döntésnek bizonyult, mert a meccset végül 2-0-ra Hempstead nyerte, és az egyik gólt épp Watt szerezte.

(via ESPN)

Forrás: https://index.hu/sport/sportgeza/2018/03/07/watt_kiallitas_anglia/

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Mourinho máris beszólt Solksjaernak

Mourinho máris beszólt Solksjaernak

Négy hónapja, decemberben távozott a Manchester United kispadjáról José Mourinho. Utóda, az azóta már szerződést …