2019. február 24., vasárnapMa Mátyás napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 317,00 Ft | USD: 280,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
2019.02.24. Mátyás Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 317,00 Ft | USD: 280,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
Kezdőlap / Sport / C. Ronaldo meglőtte első gólját a Juventusban

Hirdetés

C. Ronaldo meglőtte első gólját a Juventusban

Ahogy az előre várható volt, Cristiano Ronaldo a Juventus tartalékcsapata elleni felkészülési meccsen debütált új csapatában. Amikor kiderült, hogy az ötszörös aranylabdás portugál a Juve B (az U19-es keret) ellen léphet először pályára az olasz bajnoknál, a szurkolók elkapkodták a jegyeket, sőt, hiába adott csak el 5000 belépőt a csapat a Villar Perosa-i meccsre, nagyjából 15 ezren mentek a helyszínre, hogy valamit lássanak a klub új sztárjából.

Ronaldónak pedig 8 perc sem kellett, hogy meglője első találatát, Bernardeschi kiváló indítása után egyedül mehetett a kapus ellen, és be is vágta.

A Football-Italia beszámolója szerint a portugál egy ollózással is megpróbálkozott, de az nem jött össze, ahogy a második gólja sem: egy közeli lövésre készült, de a vele szemben álló védő, Capellini zavarában felszabadítás helyett a saját kapujába lőtt, így abból a gólból felet nyugodtan Cristiano Ronaldónak adhatunk.

Hirdetés

A folytatásban Dybala lőtt még kettőt, majd Marchisio állította be az 5-0-s végeredményt.

A szokásos év eleji meccs mindig a szurkolók pályára rohanásával ér véget, így ritkán tart ki 90 percig, ezúttal nagyjából 72 perc játék jutott a csapatoknk.

Forrás: http://index.hu/sport/futball/2018/08/12/c._ronaldo_meglotte_elso_goljat_a_juventusban/

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A szezon potyáját hozhatta  össze a Loki-kapus Nagy

A szezon potyáját hozhatta össze a Loki-kapus Nagy

Szombaton 2-1-es vereséget szenvedett idegenben a Debrecen a Paks ellen, a hazaiak hátrányból fordítva szerezték …