2019. április 21., vasárnapMa Konrád napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
2019.04.21. Konrád Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Brady az igazi Super Bowl-hősnek adja MVP-díját

Hirdetés

Brady az igazi Super Bowl-hősnek adja MVP-díját

Tom Brady ötödik Super Bowl-győzelmét és negyedik Super Bowl MVP-címét szerezte vasárnap, több rekordot is felállított, és lényegében a sportág legnagyobb alakjává vált. Újra bizonyítja viszont, hogy még ennél is nagyobb sportember, a szavai alapján ugyanis úgy tűnik, sorban másodszor egy arra legalább annyira érdemes csapattársának adja az MVP-díjat, ha már a címet nem ruházhatja át.

Ne maradjon le semmiről!

Hirdetés

„Azt hiszem, James White érdemli inkább” – mondta Brady hétfőn az MVP-cím mellé járó óriási pickupról, ennél nagyobb dicséretet pedig nem nagyon kaphat játékos. A Patriots-irányító két éve, a Seahawks legyőzése után is így tett, akkor a mindent eldöntő interceptiont megszerző Malcolm Butlernek adta oda a kocsit, Butler azóta is ereklyeként tekint arra, és megígérte, hogy soha nem fogja eladni.

White és Brady is több Super Bowl-rekordot döntött az Atlanta Falcons elleni döntőben, de White ezt úgy tette, hogy lényegében harmadik számú játékos volt a saját posztján, és két társa gyenge formája miatt kellett neki felnőnie a feladathoz.

A szíve sokkal nagyobb, mint a termete, és néha a sportban csak az számít, kinek mekkora a szíve. Pont azt mondtam a vezetőedzőnknek korábban, hogy James olyan, mint a legnagyobb fiam, Jack, mindig minden jól csinál. Egyszerűen nem tud rá mérges lenni az ember, mert még ha el is ront valamit, akkor sokkal rosszabbul érzi magát emiatt, mint én. Ő a legjobb csapattárs

áradozott Brady a 3 touchdownt és egy sikeres kétpontost is begyűjtő 175 centis, 93 kilós futójátékosról.

Hogy a vasárnap megkapott kocsit adja-e White-nak, vagy külön vesz neki egyet, az inkább csak az adózáson, mint a szándékon múlhat majd. De az biztos, hogy hamarosan White is kap egy olyan kocsit, amit soha nem akar már eladni.

Forrás: http://index.hu/sport/amerikaifutball/2017/02/07/tom_brady_mvp_cim_james_white_malcolm_butler/

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Horváth Ferenc: Elhittük, hogy elég, ha a mez, a cipő, a sportszár ott van a pályán

  HÍRES GÁBOR, a Honvéd pályaedzője (Supka Attila vezetőedző eltiltását tölti) – Hogyan látta a …