Hiába kontrollálta végig az Osztrák GP-t a portugál KTM-es, olasz riválisa a véghajrában megelőzte és megnyerte a versenyt. Marquez is hozta a formáját, ezúttal az utolsó kanyarban dobta el a gépét.

' />
2019. február 15., péntekMa Kolos napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 318,00 Ft | USD: 281,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
2019.02.15. Kolos Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 318,00 Ft | USD: 281,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Bagnaia az utolsó métereken nyomta le Oliveirát

Hirdetés

Bagnaia az utolsó métereken nyomta le Oliveirát

Hiába kontrollálta végig az Osztrák GP-t a portugál KTM-es, olasz riválisa a véghajrában megelőzte és megnyerte a versenyt. Marquez is hozta a formáját, ezúttal az utolsó kanyarban dobta el a gépét.

Imádod az autó-motorsportokat? Újságírói ambícióid vannak? Ha úgy érzed, ezek igazak rád vagy csak szeretnél a P1race.hu csapatának tagja lenni, ne habozz: ki tudja, lehet, hogy Te vagy az, akit keresünk. Részletek ide kattintva. (x)

Verőfényes napsütésben vágtak neki a futamnak a Moto2-esek. A pole-ból induló Bagnaia jól kapta el a rajtot, de Oliveira fordult elsőnek. Az első kör végén tartotta magát a portugál az élen, mögötte Jorge Navarro és Bagnaia következett. Néhány kör alatt a vezető hármasnak sikerült egy kisebb előnyt kialakítania, de az olasz bajnoki másodiknak beletelt, míg meg tudta előzni Navarrót.

Hirdetés

A féltávhoz érkezve az élen a sorrend változatlan volt: Oliveira haladt elől, Bagnaia volt a második, de az olasz centiről-centire egerészte fel magát a portugálra. A harmadik helyen viszont változás történt, Marquez, Pasini és Marini is megelőzték Navarrót.

Az izgalmak egy időre alábbhagytak, de nyolc körrel a vége előtt megkaptuk azokat. Miközben Bagnaia az élen ostromolta Oliveirát, addig a harmadik helyért a Marquez-Pasini-Marini hármas küzdött. Már úgy tűnt, hogy a portugál rajt-cél győzelmet arat, amikor az olasz az utolsó kanyarban meglepte, és megelőzte Oliveirát. A harmadik helyre sokáig Marquez is esélyes volt, de az utolsó pillanatban eldobta a motorját, így Marini álhatott fel a dobogó alsó fokára, míg Pasini a negyedik lett. A top10 további sorrendje: Navarro, Binder, Schrötter, Mir, Quartararo és Lecuona.  

Fotó: MotoGP Media  

Forrás: http://www.p1race.hu/hir/bagnaia_az_utolso_metereken_nyomta_le_oliveirat_20180812

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

“Cris, ideje abbahagyni – kezd késő lenni!”

A korábbi spanyol labdarúgó, Toñito együtt játszott a tinédzser Cristiano Ronaldóval még a Sporting CP-nél. …