2018. december 11., keddMa Árpád napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 283,00 Ft | CHF: 286,00 Ft
2018.12.11. Árpád Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 283,00 Ft | CHF: 286,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Babos és Fucsovics kiterítte a lapjait: nem játszanak Magyarországért

Hirdetés

Babos és Fucsovics kiterítte a lapjait: nem játszanak Magyarországért

Az elmúlt napokban a teniszpálya mellett az asztal mellett is csatázó Babos Tímea és Fucsovics Márton közösön jegyzett levelet rakott ki a Facebookra.

“Átgondolva és értékelve a legutóbbi egy hét történéseit, úgy döntöttünk, hogy a továbbiakban nem kívánunk a szövetséggel együttműködni, mindaddig nem adjuk a nevünket egyetlen az MTSZ-hez köthető eseményhez, versenyhez, amíg a szövetség működésében nem lesznek jelentős változások, a vezetőség nem változtat a játékosokhoz való viszonyán és a jelenlegi szakmai koncepcióján. Tesszük ezt elsősorban a magyar tenisz érdekében.”

Hangsúlyozták, nem tartanak igényt anyagi támogatásra. Járják a maguk útját, büszkén képviselik Magyarországot a WTA- és az ATP Tour-versenyeken, és bíznak benne, hogy az olimpiai kvalifikációs időszak kezdetéig sikerül rendezni ezt a nem egészséges helyzetet.

Hirdetés

Babos már az idei Federation Kupában sem játszott, Fucsovics pedig ezek szerint távol marad a szeptemberi Davis Kupától.

“Örömmel vettük Szűcs Lajos elnök úr vasárnapi levelét és természetesen vele, mediátor nélkül is szívesen értekezünk a magyar tenisz helyzetéről. A továbbiakban nem kívánunk az üggyel foglalkozni, teniszezők vagyunk, a labda a pálya túloldalán pattog” – zárták.

Forrás: https://index.hu/sport/tenisz/2018/09/04/babos_es_fucsovics_ujabb_levele/

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Vízilabda: alázott a férfi válogatottunk az utolsó meccsén

Vízilabda: alázott a férfi válogatottunk az utolsó meccsén

Továbbra is százszázalékos a magyar férfi vízilabda-válogatott a világligában: Märcz Tamás szövetségi kapitány csapata hétfőn …