2019. február 22., péntekMa Gerzson napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 317,00 Ft | USD: 280,00 Ft | CHF: 279,00 Ft
2019.02.22. Gerzson Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 317,00 Ft | USD: 280,00 Ft | CHF: 279,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Az ötszörös Super Bowl-győztes Belichick is bekerül Trump sporttanácsába

Hirdetés

Az ötszörös Super Bowl-győztes Belichick is bekerül Trump sporttanácsába

Igazi hírességekkel tömte ki Donald Trump amerikai elnök a sportbizottságát, tudta meg az Axios, a stábba ugyanis a háromszoros olimpiai bajnok strandröplabdázó Misty May-Treanor, a golfozó Natalie Gulbis, minden idők talán legjobb baseballos záróembere, Mariano Rivere, az 1982-es szezon legjobb egyetemi játékosa, későbbi NFL-sztár futójátékos Herschel Walker, illetve a vezetőedzőként ötszörös, összesen hétszeres Super Bowl-győztes Bill Belichick került be, aki talán a legnagyobb név a csoportból.

Hirdetés

Ne maradjon le semmiről!

A sport-, fitnesz- és táplálékügyi tanács feladata, hogy a három témában megfelelő tájékoztatást és oktatást biztosítson az amerikai állampolgároknak. Hogy miért a fenti nevek kerültek a bizottságba, azt nem tudni pontosan, de a New England Patriots-vezetőedző Belichick kinevezése egy héttel azután jött, hogy Trump és Belichick hosszú időn át beszélgettek az NFL-ről, illetve a Patriots-irányító Tom Brady jövőjéről. Ezek szerint a tanácsi tagság is szóba jöhetett a régi ismerősök között.

Walker egyébként nem most került a tanácsba, nagyjából Trump beiktatása után egyből a tagja lett – ők ketten 35 éve ismerik egymást, akkor került Walker Trump USFL-csapatába, de az NFL riválisának szánt liga Trump hathatós közreműködése miatt elég gyorsan befuccsolt.

Trump egyébként jó viszonyt ápol a New England Patriots prominens tagjaival, a választási kampányban a Patriots-tulajdonos Robert Kraft, illetve Belichick és Brady is kiállt mellette, bár Brady később kicsit visszakozott: azt mondta, régi ismerősök Trumppal, a politikába viszont nem akar belefolyni, nem jelentette ki nyíltan, hogy támogatja-e Trump kampányát.

Forrás: https://index.hu/sport/amerikaifutball/2018/05/04/trump_belichick_sporttanacs/

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Pénteki sport: EL-sorsolás, olasz-magyar vb-selejtező

Pénteki sport: EL-sorsolás, olasz-magyar vb-selejtező

 FUTBALLPROGRAM EURÓPA-LIGA 13.00: a nyolcaddöntő sorsolása (Tv: Digi Sport1, Eurosport2, Sport1)  Hirdetés ANGOL PREMIER LEAGUE 27. FORDULÓ …