2019. május 19., vasárnapMa Ivó, Milán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 325,00 Ft | USD: 291,00 Ft | CHF: 288,00 Ft
2019.05.19. Ivó, Milán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 325,00 Ft | USD: 291,00 Ft | CHF: 288,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Az Atletico Madrid leigazolta Diego Costát

Hirdetés

Az Atletico Madrid leigazolta Diego Costát

Csütörtök délután bejelentette az Atletico Madrid és a Chelsea, hogy megegyezett Diego Costa átigazolásáról.

Az As.com úgy tudja, hogy – bónuszokkal együtt – 60 millió eurót kaphat a Chelsea, vagyis a csatár alapára ennél 10-20 millió euróval kevesebb lehet. Az október elején 29 éves futballistát az Atleti három éve, 2014 nyarán adta el az angoloknak – 40 millió euróért -, vagyis visszatér.

Az Atleticónak Costával még meg kell egyeznie, de ez formalitás, a játékos hónapok óta azt szerette volna, hogy elengedjék a madridiakhoz.

Még úgy is, hogy januárig nem játszhat,

ugyanis a FIFA-büntetés miatt az Atletico csak január 1-én regisztráltathat új csapattagot a spanyol szövetségnél, ezt nyáron sem tehette meg.

Vagyis Costa pihenni fog, maximum a spanyol válogatott meccsein léphet pályára, de mivel nincs játékban, ez sem valószínű, hogy megtörténik.

A Chelsea-vel két bajnokságot nyert a brazil születésű támadó, a 2014-15-ös szezonja pazarul sikerült, az előzőben sem volt rossz, de helyrehozhatatlanul összeveszett Antonio Conte edzővel, aki sms-ben rúgta ki az idény végén. 120 meccsen 59 góllal fejezte be Londonban.

Az Atleticóval Costa bajnok 2014-ből, az akkori BL-döntőn perceket játszott sérülése miatt. Diego Simeone edzőnek nagy erősítést jelent majd az érkezése, ők ketten különösen jól kijöttek, az argentin trénernél lett klasszis góllövő Costa.

Forrás: http://index.hu/sport/futball/2017/09/21/az_atletico_madrid_leigazolta_diego_costat/

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A bútorkereskedő futballklubja megmutatta, mi az igazi bungee jumping

A bútorkereskedő futballklubja megmutatta, mi az igazi bungee jumping

Észak-Rajna Vesztfália tartomány keleti végén, a Dortmundtól egy órányi autóútra fekvő Paderborn sosem volt a …