2019. október 22., keddMa Előd napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 330,00 Ft | USD: 296,00 Ft | CHF: 299,00 Ft
2019.10.22. Előd Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 330,00 Ft | USD: 296,00 Ft | CHF: 299,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Az Arsenal állítólag bejelentkezett Szoboszlaiért

Hirdetés

Az Arsenal állítólag bejelentkezett Szoboszlaiért

A Football Insider szakportál értesülése szerint az Arsenal kilencmillió fontos, vagyis nagyjából 3,3 milliárd forintos készül tenni a Red Bull Salzburgnak Szoboszlai Dominik magyar válogatott labdarúgó játékjogának megvásárlásáért – írja az MTI.

sja

A lap egy belsős forrásra hivatkozva azt írta, hogy a londoni klubnál régóta figyelik már a 18 éves játékost, de az biztos, hogy nem ők az egyetlenek: Szoboszlai iránt többek közt a Borussia Dortmund, a Lazio, a Juventus és a Napoli is élénken érdeklődik. Az Arsenal már idén nyáron szeretné megszerezni Szoboszlait, a Salzburg viszont a BL-csoportkör miatt legalább januárig szeretné megtartani a fiatal tehetséget.

Az érdeklődés persze érthető, hiszen Szoboszlai az előző idényben bekerült az osztrák bajnok Salzburg felnőtt csapatába, és bemutatkozott a magyar felnőtt válogatottban is, ráadásul elég eredményesen, emiatt pedig az egyik legjobb fiatal játékosként tartják számon.

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2019/06/19/szoboszlai-dominik-arsenal-salzburg-futball/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

„Mintha a saját vallásom templomában ülnék, de nem érteném a zsoltárokat”

„Elmesélek egy réges-régi történetet, életem sohasem felejthető mozzanatát. Hetvenes évek eleje, Csorbai utca Kelenföld szélén, …