2019. május 23., csütörtökMa Dezső napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 326,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 290,00 Ft
2019.05.23. Dezső Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 326,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 290,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Az argentin ikon azt kérte orvosától: amputálja lábait

Hirdetés

Az argentin ikon azt kérte orvosától: amputálja lábait

A legnagyobb spanyol sportlapnak, a Marcának adott interjút az argentinok egykori klasszis csatára, Gabriel Omar Batistuta. A közönségkedvenc Batigol 77-szeres válogatottságig jutott, a Fiorentina és a Roma centere.

Ebben elmondta, hogy igazán sohasem élvezte a játékot, de ez volt a szakmája. Nem olyan örömteli egy klasszis élete, mint azt az emberek általában elképzelik.

Kifejtette, Lionel Messinek azért van nehezebb dolga hazája válogatottjában, mint a Barcelonában, mert a katalánok köré építik a csapatot, míg a válogatottban sok klasszis gyűlik össze, akik nem tudnak minden esetben alkalmazkodni hozzá.

Emellett az Eibar ellen sokkal könnyebb villogni, mint a németek vagy a brazilokkal szemben.

Batistuta gólrekordját – 54-szer volt eredményes – a válogatottban egyébként épp Messi döntötte meg, aminek nem örült felhőtlenül, mert igen büszke volt erre a teljesítményére.

Volt egy megdöbbentő vallomása. Pályafutása befejezése után ugyanis nagyon fájtak a lábai – különösen a jobb bokája -, folyamatosan fájdalomcsillapítókat szedett, alig tudott járni. Még a lakásán belül is.

“Egy napon beállítottam az orvos elé a klinikán, és azt mondtam, vágja le mindkettőt, mert elviselhetetlen a fájdalmam. Szerencsére nem tette meg. És szerencsére mostanában már nem is fájnak annyira.”

Forrás: http://index.hu/sport/futball/2017/12/14/batistuta_vallomasa/

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

„Védett és szórakoztatott” – Mackógabi, a magyar El Loco

  Harmath Ákos: Középsuliba jártam, s a négy év során rendíthetetlenül lelkes tagja voltam az …