2019. augusztus 20., keddMa István napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 324,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 299,00 Ft
2019.08.20. István Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 324,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 299,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Átgázoltak a Fradin, 0-4-gyel ment tovább a Dinamo Zagreb

Hirdetés

Átgázoltak a Fradin, 0-4-gyel ment tovább a Dinamo Zagreb

A zágrábi 1-1-es eredmény után várható volt, hogy a Dinamo Zagreb nem vár majd a Ferencváros elleni Bajnokok Ligája-selejtező visszavágóján, és egyből nekiront majd a magyar bajnoknak, és ez így is lett.

Hirdetés

A mérkőzés legelején a horvátok diktálták a tempót, de komoly ziccerig így sem jutottak az első percekben, de a Fradira helyeződő nyomás ennek ellenére látványos volt. Azért a magyar csapat sem csak a védekezésbe ölte az energiáit, két nagyobb megindulás után is veszélyes helyzetbe került Nguen Tokmac, aki előbb távolról gyengén, majd szintén távolról erősen próbálkozott, de Diminik Livaković mindkétszer védeni tudott.

A fordulópont az első negyedóra végén jött el, a horvátok legjobbja, Dani Olmo villant, és varázslatos labdával hozta játékba a tizenhatoson belül a védők mögött üresen hagyott Arijan Ademi, aki nem hibázott, és kilőtte a kaput Dibusz Dénes fölött.

A félidő középső negyedórájában küzdelmes […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2019/08/13/ferencvaros_dinamo_zagreb_bajnokok_ligaja_selejtezo_visszavago/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Az olasz futballmágnás szerint az angolok a legrasszistábbak a világon

Támogatóinknak köszönhetően 4×1 órás élő választási műsorral jelentkeztünk a szerkesztőségből. Támogass te is! Massimo Cellino, …