2019. július 20., szombatMa Illés napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 325,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 294,00 Ft
2019.07.20. Illés Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 325,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 294,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Akár mind a négy sérült fogát elveszítheti a lekönyökölt focista

Hirdetés

Akár mind a négy sérült fogát elveszítheti a lekönyökölt focista

Ahogy korábban megírtuk, arcon könyökölte az NB II.-es Tiszakécske játékosát, Batizi-Pócsi Balázst a Credobus Mosonmagyaróvár focistája, Vágó Levente a két csapat hétvégi, 1-1-es döntetlennel zárult mérkőzésén. A szabálytalanság következtében Batizi-Pócsi felső fogsorából egy foga ki-, egy másik kettétört, két további pedig meglazult és hátrébb csúszott a szájüregében.

A Nemzeti Sport azt írja: Vágót a Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága eltiltotta a következő négy bajnokiról. Összehasonlításul: Gálhidi György, Kazincbarcika vezetőedzője a következő három bajnokin azért nem irányíthatja a csapatát, mert sértő megjegyzést tett a játékvezetőre.

A lapnak a sértett, aki egy hónapig csak pépeset ehet, azt mondta, akkor sem érezne elégtételt, ha a mosonmagyaróvári focista súlyosabb büntetést kapott volna, hiszen attól nem jönne rendbe a szája.

A tiszakécskei focistát a kecskeméti kórház szájsebészetén látták el. A kiesett fogát – amelyet egy labdaszedő fiú talált meg a gyepen a meccs után – visszaültették az ínyébe. Hogy a négy sérült foga közül melyik marad meg, vagy hogy lesz-e ilyen egyáltalán, az a következő hónap kezelései során dől el. Emellett a következő hetekben egyáltalán nem edzhet.

Hirdetés

A játékos azt is elmondta, nem érdekli, hogy ellenfele szándékosan könyökölte-e le vagy sem. „El lehet képzelni, mekkorát kaptam, ha az ő könyökén felszakadt a bőr, és össze kellett varrni” – mondta a lapnak. Erről Vágó számolt be a sértettnek az eset másnapján küldött, bocsánatkérő üzenetben.

Forrás:
http://hvg.hu/sport/20190214_maradando_egeszsegkarosodas_szajsebeszet_batizi_pocsi_balazs_serules#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Aranyérmes Siklósi Gergely a budapest vívó-vébén

Aranyérmes Siklósi Gergely a budapest vívó-vébén

Cikkünk frissül. Drámai asszóban 15-14-re győzött a döntőben a fiatal magyar, aki kétszer is fordított …