2020. szeptember 19., szombatMa Vilhelmina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 304,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
2020.09.19. Vilhelmina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 304,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
Kezdőlap / Sport / A párhuzamos síből párhuzamos bukóverseny lett

A párhuzamos síből párhuzamos bukóverseny lett

A sestriere-i alpesisí-világkupa parallel (párhuzamos) óriás-műlesiklása nagy meglepetéseket és egy bizarr kettős bukást is hozott. A versenyt végül a nem igazán jegyzett Clara Direz nyerte meg. A férfiaknál Clement Noël megvédte címét a wengeni műlesiklásban.

A sestriere-i versenyen elég korán búcsúztak a favoritok. Az amerikai Mikaela Shiffrin hiába síelte a legjobb időt a selejtezőben, a legjobb 16 között kiesett, éppen Direz ejtette ki. Az utóbbi évek abszolút legjobb síelője egy kicsit panaszkodott is, hogy a kék és a piros pálya nem biztosított egyenlő feltételeket. A piros lassabbnak tűnt, 20 futamból csak háromszor tudtak rajta győzni.

Shiffrin mellett nagy riválisa, a szlovák Petra Vlhová is hamar kiesett, ő már a legjobb 16 közé sem került be. Egy másik esélyes, a svájci Wendy Holdener sem jutott be a legjobb nyolcba, hiába volt a második legjobb selejtező idő az övé.

A nyolcaddöntő legfurább futamát a norvég Kristin Lysdahl és a francia Coralie Frasset Sombet hozta össze. A két versenyző nemcsak a kapukat vette párhuzamosan, de szinte ugyanakkor estek el a pályán. A futamot egyikük sem fejezte be, de a zsűri mégis kihozott egy győztest. Lysdahlt juttatta tovább, valószínűleg azért, mert jobb időt síelt az előző […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/telisport/2020/01/19/parallel_orias-mulesiklas_parallel_kieses_sestriere_wengen_mulesiklas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Infantino aggódik a vb-selejtezők miatt

Infantino aggódik a vb-selejtezők miatt

Gianni Infantino, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöke szerint valószínűleg az idei év végén nem …