2019. április 21., vasárnapMa Konrád napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
2019.04.21. Konrád Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
Kezdőlap / Sport / A New York Rangers elpasszolta egyik legjobbját

Hirdetés

A New York Rangers elpasszolta egyik legjobbját

A nyár legizgalmasabb eseménye egyértelműen a játékosok kereskedése, ami már javában zajlik. Ebben a posztban az elmúlt hét legfontosabb játékoscseréit tekintjük át. A nagy nevek még váratnak magukra, de szombattól felgyorsulhatnak az események.

A Carolina megszerezte az Expansion Darfton kiválasztott Trevor van Riemsdykot a Vegastól, draft pickekért cserébe. Ugyanígy járt Marc Methot, aki már a Dallas játékosa, cserébe a kapus Dylan Ferguson ment az NHL újoncához.

Talán az eddigi legérdekesebb cserét a Calgary és a New York Islanders hajtotta végre. A védő, a világbajnokságot is megjárt Travis Hamonic megy a kanadai csapathoz, és helyette az Jordan Eberle ment az Isleshez, aki eddigi 507 meccsén 165 gólt és 382 gólpasszt termelt és az eddigi hét szezonjában ötször jutott már 20 gól fölé.

Hirdetés

Hasonló érdekes csere az Arizona és a New York Rangers cseréje. A Rangers a 21 éves Anthony DeAngelót és egy első körös picket szerzett meg és cserébe odaadta az eddigi 515 meccsén 360 pontnál járól Derek Stepant és a kapus Antti Raantát. DeAngelp a 2014-es draft 1/19-ese volt, idén 39 meccset kapott 5+9-cel zárt. Az Arizona amúgy eddig jól erősít. A Chicago védője, Niklas Hjalmarsson is nálunk folytatja. Connor Murphy és Laurent Dauphin ment helyette a Blacjhawkshoz.

A Chicago amúgy most éppen a fizetési sapa ráncigazításán dolgozik, hiszen Artyom Panarin és Tyler Motte-ot is elpasszoltam, bár inkább az orosz átigazolása a fontosabb, helyettük Brandon Saad és Anton Forsberg jött a Columbustól. A Montreal draftjogra cserélt a vegasi David Schlemko játékjogát. A Phialdelphia a St. Louis-i Jori Lehterára cserélte el Brayden Schenn-t. Míg a bajnok Pittsburgh Ryan Reaves-t adtta a szintén St. Louis-i Osak Sundqvistért cserébe.

Közben azért alapemberek szerződtetése a GM-ek másik legfontosabb feladata. A Washington már lépett egyet, T.J. Oshie nyolc évre szóló, 46 millió dolláros szerződést kötött a Capitalsszal. Az Edmonton pedig arról tárgyal, hogy még nyolc évig magához kösse csapata legjobbját, Connor McDavidet, nem kevesebb, mint 106 millió dollárt érne ez a kontraktus. De erről még folynak az egyeztetések, de az NHL piaca máris pörög.

Forrás: http://index.hu/sport/jegkorong/powerplay/2017/06/29/a_new_york_rangers_elpasszolta_egyik_legjobbjat/

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Ez a megyei I. már nem az a megyei I., ami tavaly volt!

[…] A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE! Forrás: https://index.hu/mindekozben/poszt/2019/04/21/ez_a_megyei_i._mar_nem_az_a_megyei_i._ami_tavaly_volt/ *Tisztelt Olvasó! Amennyiben …