2019. április 21., vasárnapMa Konrád napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
2019.04.21. Konrád Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
Kezdőlap / Sport / A McLaren kezd berágni, nagyon komoly a baj a Hondánál

Hirdetés

A McLaren kezd berágni, nagyon komoly a baj a Hondánál

Pocsékul indította a teszteket a McLaren-Honda, hétfőn motorcsere, kedden motorcsere, szerdán és csütörtökön aztán úgy ahogy tudtak körözni.

Azt beszélik viszont, hogy a jobb napokon arra jöttek rá, hogy az új motor nem lesz sokkal erősebb a tavalyinál, ha egyáltalán, ráadásul jelenlegi állapotában még gyengébb is a 2016-osnál.

Ugyanis míg a hétfői leállás okát megtalálták, az olajtartály volt a felelős, addig a keddiét még mindig nem.

Az első nap olajrendszergondunk volt, módosítanunk kell a dizájnt, simán megoldható. A második nap viszont mechanikai okból állt meg a motor, aminek az okát még mindig nem tudjuk. Ez sokkal mélyebb és komolyabb hiba. Jelenleg nem tudok bizakodó lenni, aggódom emiatt

Hirdetés

– mondta a meglepően őszinte Honda-főnök, Haszegava Juszuke a spanyol Movistar csatornának.

A hibás motort még kedden repülőre rakták Japán felé, meg is érkezett, de két nap alatt még nem sikerült kideríteni, mi vele a baj.

Jövő héten már a McLaren Ausztrál GP-re tervezett motorját próbálnák ki a barcelonai teszten, ám a tapogatózás miatt ez meghiúsulhat, így veszélyben van az első futamuk is: könnyen lehet, hogy élesben kell az ismeretlenbe menniük. Mert ha meg is találják a megoldást, nem lesz idejük tesztelni.

Fernando Alonso arcára van írva minden

Fernando Alonso arcára van írva minden

Haszegava szan azt sem tagadta, hogy a McLarennel kezd megromlani a viszonyuk, azt mondta, “néha vitatkoznunk kell, vagy legalábbis konstruktív megbeszéléseket folytatnunk”. Aztán gyorsan hozzátette, “nagyon jó munkát végzünk és nagyon jó a kapcsolatunk”.

Mindenestre Haszegava a héten már nyilvánosan elnézést kért Fernando Alonsótól, a McLaren első számú versenyzőjétől, aki immár harmadik éve kínlódik a Honda-motorral.

Forrás: http://index.hu/sport/forma1/2017/03/03/a_honda_retteg_az_elso_futamtol/

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Mourinho máris beszólt Solksjaernak

Mourinho máris beszólt Solksjaernak

Négy hónapja, decemberben távozott a Manchester United kispadjáról José Mourinho. Utóda, az azóta már szerződést …