2019. április 21., vasárnapMa Konrád napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
2019.04.21. Konrád Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
Kezdőlap / Sport / A Marseille-drukker, aki megtette, amiről minden kezdőrúgó álmodik

Hirdetés

A Marseille-drukker, aki megtette, amiről minden kezdőrúgó álmodik

Ki ne ismerné a jelenetet. A mérkőzés előtt félszeg drukker feszeng a kezdőkörben, enyhén kerekedő alakjára enyhén szűk mez feszül. Születésnapja van, a család befizette egy kezdőrúgásra, gondolták, ennek biztosan örül. A spori biztatóan néz, a játékosok egykedvűen, enyhe szánakozással figyelik, amint az ünnepelt nagy izgalommal és teljes koncentrációval sután odébb belsőzi a labdát. Páran diszkréten tapsolnak, ő pedig komikus kocafuttában igyekszik elhagyni a pályát, hogy kezdődhessen végre a meccs. 

Na, meg van ez a Marseille-drukker, akire csapata vasárnapi meccsén esett a feladat. A szokványos részről a rendező lemaradt, mire elcsípi a kamera már maga mögött hagyta a kezdőkört. De ő csak sprintel tovább a bámészkodó vendégjátékosok között, hogy megvalósítsa élete álmát.

A tizenhatos előtt aztán felnéz, és látja, hogy a kapus nagyon szeretné elrontani az örömét. Eddig tartott a karácsony – gondolnánk, ő azonban tökéletesen kilövi a bal alsót. Kezek az égben, a közönség ünnepel, örömkönnyek. Bon anniversaire.

Hirdetés

  Utána volt még egy meccs is, amin a Marseille 2-0-ra verte a Toulouse-t.

 

Forrás: http://index.hu/sport/futball/2017/09/25/orult_boldog_szurkolo_lott_golt_a_marseille-toulouse_meccsen/

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Horváth Ferenc: Elhittük, hogy elég, ha a mez, a cipő, a sportszár ott van a pályán

  HÍRES GÁBOR, a Honvéd pályaedzője (Supka Attila vezetőedző eltiltását tölti) – Hogyan látta a …