2018. november 17., szombatMa Hortenzia, Gergő napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 321,00 Ft | USD: 283,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
2018.11.17. Hortenzia, Gergő Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 321,00 Ft | USD: 283,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
Kezdőlap / Sport / A kivételes bánásmód a legkevesebb, amit Hosszú kaphat

Hirdetés

A kivételes bánásmód a legkevesebb, amit Hosszú kaphat

Ellentétben a bulvármédiában megjelent hírekkel, e hét csütörtökjén nincs napirenden hivatalos egyeztetés Hosszú Katinka és Wladár Sándor között – tudatta a Magyar Úszó Szövetség.

A háromszoros olimpiai bajnoknő és a MÚSZ elnöke, Wladár Sándor eddig már többször megtalálták a módját, ha szükséges, közvetlenül kommunikáljanak, és ez így történik a jövőben is. 

Ahogy a hétfői elnökségi ülés után kiderült, a MÚSZ hivatalos jelzésig Shane Tusupot tekinti Hosszú Katinka edzőjének. A klub és a versenyző pedig ennek nem állította az ellenkezőjét.

Ezért a Kiemelt Edzői Program 2018-as javadalmazási előterjesztésében is az amerikai edző szerepel – a sikeressége miatt havi egymillió forint jár neki -, amelyet végül Emberi Erőforrások Minisztériumának Sportért Felelős Államtitkárságának kell jóváhagyni.

Fontos tudni, hogy bár a szabályzatban február elseje szerepel évfordulóként – ekkor kell a tárgyévre szóló javaslatokat megtenniük a szakszövetségeknek –, a névsor és a javadalmazás később, azaz a versenyszezon közben is változatható indokolt esetben.

A Magyar Úszó Szövetség természetesen ezután mindent megtesz a magyar úszósport jelenlegi legeredményesebb versenyzőjének zavartalan felkészülése érdekében.

„A kivételes bánásmód a legkevesebb, amit Hosszú Katinkának ajánlhatunk elismerésként mindazért, amit az elmúlt években tett a magyar úszósportért” – összegzett Wladár.

Forrás: http://index.hu/sport/uszas/2018/01/17/wladar_es_katinka/

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Meztépésig ment a horvát-spanyol

Meztépésig ment a horvát-spanyol

Kiváló meccs volt csütörtök este a horvát-spanyol a Nemzetek Ligájában, nem kicsit kiélezett, mutatja ezt …