2019. április 21., vasárnapMa Konrád napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
2019.04.21. Konrád Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
Kezdőlap / Sport / A kivételes bánásmód a legkevesebb, amit Hosszú kaphat

Hirdetés

A kivételes bánásmód a legkevesebb, amit Hosszú kaphat

Ellentétben a bulvármédiában megjelent hírekkel, e hét csütörtökjén nincs napirenden hivatalos egyeztetés Hosszú Katinka és Wladár Sándor között – tudatta a Magyar Úszó Szövetség.

A háromszoros olimpiai bajnoknő és a MÚSZ elnöke, Wladár Sándor eddig már többször megtalálták a módját, ha szükséges, közvetlenül kommunikáljanak, és ez így történik a jövőben is. 

Ahogy a hétfői elnökségi ülés után kiderült, a MÚSZ hivatalos jelzésig Shane Tusupot tekinti Hosszú Katinka edzőjének. A klub és a versenyző pedig ennek nem állította az ellenkezőjét.

Ezért a Kiemelt Edzői Program 2018-as javadalmazási előterjesztésében is az amerikai edző szerepel – a sikeressége miatt havi egymillió forint jár neki -, amelyet végül Emberi Erőforrások Minisztériumának Sportért Felelős Államtitkárságának kell jóváhagyni.

Fontos tudni, hogy bár a szabályzatban február elseje szerepel évfordulóként – ekkor kell a tárgyévre szóló javaslatokat megtenniük a szakszövetségeknek –, a névsor és a javadalmazás később, azaz a versenyszezon közben is változatható indokolt esetben.

A Magyar Úszó Szövetség természetesen ezután mindent megtesz a magyar úszósport jelenlegi legeredményesebb versenyzőjének zavartalan felkészülése érdekében.

„A kivételes bánásmód a legkevesebb, amit Hosszú Katinkának ajánlhatunk elismerésként mindazért, amit az elmúlt években tett a magyar úszósportért” – összegzett Wladár.

Forrás: http://index.hu/sport/uszas/2018/01/17/wladar_es_katinka/

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Ez a megyei I. már nem az a megyei I., ami tavaly volt!

[…] A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE! Forrás: https://index.hu/mindekozben/poszt/2019/04/21/ez_a_megyei_i._mar_nem_az_a_megyei_i._ami_tavaly_volt/ *Tisztelt Olvasó! Amennyiben …