2019. április 20., szombatMa Konrád, Tivadar napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
2019.04.20. Konrád, Tivadar Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
Kezdőlap / Sport / A kis Thomas útja a tribüntől Kimiig és a szupersztárságig

Hirdetés

A kis Thomas útja a tribüntől Kimiig és a szupersztárságig

Ellopta a show-t egy kisfiú a Spanyol Nagydíjon, vasárnap, először azzal, hogy eltört nála a mécses, amikor kedvence, Kimi Räikkönen piros autóját, az egyik Ferrarit kilökték az első kanyarban, majd azzal, hogy nem sokkal később ott vigyorgott a Ferrari-épületben Kimi mellett.

Dicsértük a Ferrarit, Räikkönent és a Forma-1 új tulajdonosait a ritka kedves gesztusért, hogy a francia kissrácot és szüleit bevitették a paddockba, de egy olvasónk felhívta a figyelmet, hogy a legnagyobb érdem a német RTL csatornáé. Az egyik kommentátoruk indította ugyanis az akciót futam közben, élő adásban vállalta, hogy megpróbálja bejuttatni Thomas-t a Ferrarihoz. Innen már a ferrarisok segítettek. Valószínűleg nem kellett kétszer kérni őket, sem a paddock új gazdáját.

A legtöbb újság azonnal írta is, hogy ilyen az Ecclestone-érában biztosan nem történhetett volna meg, de ne gondoljuk, hogy az öreg egy szörnyeteg, erre azonnal bólintott volna ő is. Pár éve a Hungaroringre egy gyermekotthon lakói is kijutottak az F1-es hétvége szombatján – legalább egy busznyian -, Ecclestone akkor kocsiba ültette Hamiltont, Vettelt és Buttont, együtt kimentek a tribünre, és fényképezkedtek, aláírásokat meg sapkákat osztogattak a gyerekeknek.

Hirdetés

A 6 éves Thomas egyébként nagyon gyorsan szupersztár lett, a verseny után nem volt tévécsatorna, ami ne forgatott volna vele, vagy fotós, aki ne fényképezte volna le. Pózolt más pilótákkal is, nem csak a finnel. A Ferrari a nap végén posztolta Thomas és Räikkönen egyik közös képét.

A SkySportstól Ted Kravitz készített – kihívásokkal teli – interjút Thomas-val és az angolul semennyit sem beszélő szülőkkel. Kiderült, hogy az anyuka a nagy F1-rajongó, hogy a macskájukat Schuminak hívják, és hogy tényleg a Ferraritól ment ki értük valaki a lelátóra.

Forrás: http://index.hu/sport/forma1/2017/05/15/a_kis_thomas_utja_a_tribuntol_raikkonenig/

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A Dabas kézicsapata több nézőt vonz a felcsúti focinál

A Dabas kézicsapata több nézőt vonz a felcsúti focinál

A stadionépítések lassan befejeződnek, ezért érdemes ezen statisztika felett hosszabban időzni. Mert itt jól látszik …